För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välbesökt årets sista Frukostklubben

Publicerad 1 dec 2023
Den sista Frukostklubben i Stenungsund för året handlade bland annat om hur man som företagare kan bli leverantör till kommunen och hur man kan göra affärer med varandra.

Stenungsunds kommuns upphandlingschef Gabriella Glimstedt var på helt rätt ställe för att hitta nya leverantörer. Stenungsunds kommun upphandlar för 1 miljard kronor varje år. Gabriella tipsade om att,  förutom att ansöka om ramavtal, kan intresseanmäla ditt företag för direktupphandling på kommunens hemsida.

Jonas B Stenberg, IKEA, slog ett slag för sin tjänst för företagskunder och just nu får du som medlem i Företagarna 10% rabatt på allt.

Patrik Aspebrant från Aspebrant’s magasin, berättade att du hos dem kan långtidsförvara saker till ett bra pris.

Björn Lundberg, Peab, berättade att de arbetar mycket lokalt i Stenungsund och ska nästa år sätta spaden i backen för ett nytt stort projekt där de kommer sysselsätta många när det bygger ett boende för äldre, Hasselhöjden.

Sedan fick alla deltagare ställa sig upp och hitta en ny person för att prata om - hur kan du och jag göra affärer? Mycket högljutt och lyckat!

Lars Grenhage avslutade med en kavalkad av minnen från hans åtta år med Frukostklubben och deklarerade att detta blev den sista som han höll i. En rörd Lars blev avtackad av Jessica Waller, näringslivschef på Stenungsunds kommun. Tack Lars för ditt arbete med Frukostklubben!

Mingel och nätverkande i toppklass. Inte ofta man sitter med tårar i ögonen på Frukostklubben dock. Tack suveräna Lars Grenhage för ditt jobb och engagemang med Frukostklubben och Företagarna! sa Helene Kjellberg, kassör i Företagarna Stenungsund & Tjörn.

Nu tackar vi för 2023 så ses vi på nästa Frukostklubben februari 2024!

Fler nyheter från Företagarna