För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Höstens första Företagslunch

Publicerad 12 sep 2023
Succé för höstens första Företagslunch
Företagslunch i Alnarp

Det bjöds på strålande väder vid höstens första företagslunch som ägde rum hos Green Innovation Park i Alnarp som också är föreningens hemvist.

Närmare 50 företagare bjöds på lunch från Årets Hållbara Företagare - Kjell Peterson och Casseroll Foodtruck.  Dagens lunch - Dovhjort;  härstammade från Romelåsen och alla tillbehör hade också  skånskt ursprung.  Det närodlade står i fokus för allt som Kjell gör.

Alla vi företagare som var på plats bidrog också till att lika många portioner mat som serverades går till människor i fattiga länder tack vare det bidrag som Casseroll skänker till Oxfam.

Vi fick inledningsvis en presentation av Niclas Östlund, verksamhetsutvecklare för Green Innovation Park i Alnarp  och en visning av lokalerna  som erbjuder workspace med både fasta platser och flexplatser. Här möts näringsliv och akademi. Hela Alnarp är en spännande plats med många olika verksamheter där forskning och utbildning står i fokus. Här finns ett 80-tal verksamheter och företag.

Vi hoppas kunna bidra till att fler företag väljer att etablera sig här för att främja det viktiga samarbetet mellan näringsliv och akademi.

Som medlem i Företagarna Öresund utgår ett rabatterat erbjudande ! 

Alice Larsson från ALMI var på plats och berättade om ALMIs  breda utbud men specifikt om  möjligheten för företag att satsa på en hållbar utveckling med långsiktig lönsamhet.

Läs mer om erbjudandet här -  https://www.almi.se/vara-tjanster/tjanster/affarsutveckling/hallbar-utveckling/

Det finns så många duktiga företagare i våra kommuner. Det är dags att nominera till utmärkelserna Årets Företagare, Årets Unga Företagare och vårt eget pris Årets Hållbara Företagare.

Det går fint att nominera sig själv och man kan också nominera flera företagare. Ta chansen att lyfta fram någon företag som du tycker förtjänar en utmärkelse.

Nominera till Årets Företagare och Årets Unga Företagare 

Nominera till Årets Hållbara Företagare 

Nästa tillfälle är den 4 oktober då vi har ett Kunskapsseminarie med rubriken "Varför gör inte kunden som jag vill" - något som alla företagare någon gång funderar på - vi lovar en riktigt intressant dag.

HÄR anmälder du dig

Nästa lunch är den 11 oktober - anmäl dig HÄR 

Några bilder från lunchen!

Företagslunch GIP

 

IMG_6310.jpg

Företagarna_Green Inovation park_sep 2023_9770.jpg

 

 

 

IMG_6315.jpg

IMG_6319.jpg

Företagarna_Green Inovation park_sep 2023_9785.jpg

Företagarna_Green Inovation park_sep 2023_9773.jpgFöretagarna_Green Inovation park_sep 2023_9796.jpgFöretagarna_Green Inovation park_sep 2023_9788.jpg

Företagarna_Green Inovation park_sep 2023_9780.jpg

Fler nyheter från Företagarna