headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Välkommen till Uppsala Business Meeting - Rabatterat pris för dig som är medlem i Företagarna!

15 jan 2019
Den 14 februari kommer hela Sveriges talarelit till Uppsala Konsert & Kongress och sätter fokus på kunskap, kompetens och karriär i en växande region. Uppsala Business Meeting är en fullspäckad konferens med ett unikt startfält av föreläsare, för hela regionens företag och organisationer. Vi på Företagarna är stolta över att vara partners till denna dag och du som medlem har möjlighet att delta till kraftigt rabatterat pris!

Kom och lyssna på allt från smarta städer, storytelling och nya affärer till morgondagens ledarskap, kompetensförsörjning och din livskvalitet. Välkommen till en inspirerande heldag med insikter, trender och framtidsspaningar!

Kunskap

Lennart Ekdal samtalar om insikter, visioner och framgångskoncept tillsammans med 15 av Sveriges mest inspirerande talare, välkända företagare och vassa ledare. Här träffar du bland andra fd statsminister Fredrik Reinfeldt, författaren Thomas Erikson och entreprenörerna Lovisa ”Lofsan” Sandström, Pär Svärdson och Thomas Ek.

Karriär

Nätverka med morgondagens ledare på UBM Job Fair. Här möter du studentorganisationer och företag som berättar om sin verksamhet och vilken kompetens de söker och erbjuder. På plats finns också rekryteringsföretag som vet hur man matchar rätt kompetens med rätt arbetsgivare.

Kompetens

Kompetensbristen är en av Uppsalas viktigaste utmaningar för att behålla positionen som ledande tillväxtregion. Hur resonerar politiker, myndigheter och företag kring kompetensförsörjningen i regionen? Behöver vi se oss om efter internationella talanger? Näringslivsdirektör Charlotte Skott har svaren.

Tid: 14 februari 2019. Kl 08–17 (afterwork med Jack Vreeswijk 17–19)
Plats: Uppsala Konsert & Kongress
Pris: Som medlem i Företagarna Uppsala erbjuds du ett rabatterat pris á 3 675 kr exkl. moms (ord. 4 900 kr exkl. moms). I priset ingår frukost, lunch, fika och afterwork.

Anmäl dig genom denna länk!

Fullständig talarlista och schema för dagen finner du HÄR.

Hoppas vi ses den 14 februari!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap