För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Järboföretagaren koras till Årets Företagare Sandviken i livesänd morgonsoffa

Publicerad 27 maj 2021
Stefan Bohlin fick under torsdagsmorgonen ta emot äran och priset Årets Företagare i Sandviken 2021.
Stefan Bohlin hyllades av programvärden Julia Rosqvist under livesändningen av Morgonsoffan Sandviken.

Sagan började för över 40 år sedan i ett garage - sedan dess har allting ökat från märken, produkter, marknad och kvadratmeter. Så löd en del av motiveringen när Årets Företagare i Sandviken korades under torsdagsmorgonen.

Vinnaren blev Stefan Bohlin som sedan 1991 driver Järboföretaget Bohlins AB.

- Jättemycket tack! Det känns jättehäftigt, det är någonting vi länge strävat efter och känns väldigt hedrande, säger företagaren.

Hyllar sin personal

Stefan Bohlin är snabb på att lyfta sin personal som han tycker gör ett enastående jobb och är en viktig grundbult i företaget.

- Personalen gör ju allt! Våran uppgift som företagsledare är att hitta personal som går ihop och samarbetar bra tillsammans.  Vi har hemskt roligt på jobbet!

Bohlins AB säljer maskiner, som Stefan själv lite skämtsamt beskriver som leksaker för vuxna.

- Vi säljer allt från fyrhjulingar till båtar för att nämna några. Vi har över 14 olika märken och erbjuder dessutom förvaring av dessa. Utöver det finns även en liten outlet där vi säljer produkter  till reducerat pris över nätet, säger Stefan.

Stora nyheter på gång

Avslutningsvis frågar programvärden Julia Rosqvist om det är något nytt på gång inom företaget.

- Ja vi har väldigt mycket på gång! Och det är ganska stora förändringar men det är ingenting jag kan avslöja i nuläget, förklarar Stefan lite kryptiskt. 

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final som går av stapeln den 1 september. Vinnaren där fortsätter till den nationella finalen.
 
 
I Sandviken delas priset ut av en jury bestående av representanter från Företagarna Gävleborg, Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun och Swedbank.
 
Fler nyheter från Företagarna