För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Säter om nya succén: "Presentköp på 450.000 landar i kommunen"

Publicerad 14 nov 2022
Under fredagen kom det glädjande beskedet att Företagarna i Säter har fått en stor upphandling på presentkort. Det innebär att presentinköp för 450.000kr landar i Säters kommun.

Nu kan alla företagare i Säter, stora som små, ansluta sig till Säterbydgens digitala presentkort då Företagarna i Säter har fått en stor upphandling på dessa.

- Det innebär att presentinköp på 450.000kr landar i vår kommun. Hurra, skriver föreningen i ett pressmeddelande. 

Gynnar lokala handeln 

Att ansluta sig till presentkortet är helt gratis för alla som är medlemmar i Företagarna, de som inte är det får betala ett engångsbelopp på 995 kronor i anslutningsavgift eller passa på att bli medlem i Företagarna från 1590 kronor per år och även få tillgång till flera exklusiva erbjudanden och förmåner. 

Bli medlem här

Presentkortet fungerar som ett betalkort och vid betalning med ett presentkort genereras samma kortinlösenavgift som vid betalning med ett traditionellt betalkort (Mastercard). Att använda kortet är alltså ett sätt att säkra att affären landar hos företagen i Säters kommun.

- Självklart stannar inte pengarna i föreningen, utan de sålda presentkorten lösas in hos er, alla företagare i kommunen. Ju fler som är med på listan över företag som tar emot korten, desto fler får vara med och dela försäljningen av kommunens personaljulklappar, säger Anna-Maria Nordström, Ordförande i Företagarna Säter. 

Finns tillgängligt i december

I mitten av december räknar föreningen med att den första kortterminalen är på plats hos Lidéns Möbler i Säter.

- Längre fram hoppas vi kunna ställa ut fler terminaler på flera orter i kommunen, skriver Säterstyrelsen avslutningsvis i sitt pressmeddelande. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna