För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets finalister

10 finalister har chansen att vinna Årets Unga Idé och tilldelas ett stipendium på 250 000 kronor från Bengt Bengtsson SIBA-stiftelse.

Adsorbi - Årets Unga Idé 2023

Det började som ett supermaterial som räddar tavlor från att brytas ner av föroreningar. Sedan såg Hanna Johansson och Kinga Grenda på Adsorbi sin riktiga fullträff – luftreningsindustrin. Den 25 maj 2023 blev det Adsorbi som tog emot priset som Årets Unga Idé
Läs hela artikeln här

Årets finalister i Årets Unga Idé

103 unga idéer

Varje år utser Företagarna 103 unga idéer. Vi vill lyfta fram och hylla unga företagare i hela Sverige som med innovativa idéer gör lite extra för samhället.

103 unga idéer är en del av tävlingen Årets Unga Idé. Tio av de 103 företagare som uppmärksammas på listan går till final och får chansen att presentera sina idéer inför investerare i Göteborg.

Till alla idéer

Missa inte årets roligaste event

Företagarna tillsammans med Stiftelsen Bengt Bengtsson delar ut 250 000 kr till Årets Unga Idé 2023 den 25 maj.

Företagen som deltar ska ha en bevisad affärsidé, brinner för sin idé, vill förändra  och bidra till en hållbar utveckling av samhället. Inte minst ska finalisterna vara en förebild för andra entreprenörer.

 

Här hittar du allt om eventet