För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Har du roligt när du driver företag?

Bli en del av vår stora företagarfamilj. Läs mer här!

Företagande är en livsstil, ett val som påverkar hela ens tillvaro och som betyder mycket mer än bara en inkomst för dagen. Vi arbetar för att du som medlem ska bli mer framgångsrik i ditt företagande. Det gör vi genom att vi driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat och erbjuder kunskap, nätverk och praktisk hjälp tex gratis juridisk rådgivning. Så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Vi är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och Nacka Värmdö är den fjärde största lokalföreningen. Föreningen finns över hela landet med 18 regionkontor och 250 lokalföreningar som utgör ett brett nätverk. Som medlem får du gå på alla våra nätverksträffar, över hela landet.

Det är du som är medlem som ger oss kraft att driva våra frågor.
Är du inte redan medlem? Bli det idag! skiljelinje_737.png

Våra återkommande projekt

Hållbara företagare

– För ett hållbart företagande, en hållbar marknad och ett hållbart civilsamhälle.

Vi ser en värld i förändring och en hållbarhetsutmaning som kräver att mänskligheten agerar. Agerandet börjar lokalt för att få effekt globalt. Vi ser att det är allvar och vi vill göra skillnad!

Läs mer här skiljelinje_737.pngNTF_logotype_PMS_ljus.svg

Nacka Företagarträff

Träffen är ett resultat av ett mångårigt samarbete mellan två hörnstenar i Nackas livaktiga och snabbväxande näringsliv: Företagarna Nacka Värmdö och Nacka kommun.

Träffen, som arrangerats varje år sedan 1994, räknas som Sveriges ledande lokala mötesplats för företagare.

Nacka Företagarträff kallas ”träff” för att vi vill betona att det är just mötet mellan människor som är själva förutsättningen för utveckling och inspiration? Vi är övertygade om att detta är en sanning både i det privata livet och i affärsvärlden.

Läs mer härskiljelinje_737.png

Bild1.png

Frukostakademin 

Frukostakademin är en mötesplats för företagare i Nacka och Värmdö som arrangeras av Företagarna Nacka Värmdö, Nacka kommun och Värmdö kommun. Skuru IK Handboll är samordnande för träffarna. Vi anordnar ett möte med inbjudna föreläsare cirka en gång i månaden och vi brukar vara mellan 150 och 300 personer vid varje träff. 

Läs mer härskiljelinje_737.png

49_anledningar.png

Läs mer här

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.