För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Robin Johansson är Årets Unga Företagare i Sotenäs

Publicerad 7 jun 2022
Med sitt företag Hunnebostrands El AB kammade Robin Johansson under våren hem utmärkelsen Årets Unga Företagare i Sotenäs.

Juryns motivering:

Denna 30 åriga kille arbetade som elektriker hos en av våra etablerade elföretag i kommunen. 2020 tog han steget att starta egen el-firma i sin hemkommun.
Robin beskrivs som väldigt noggrann och händig. En duktig yrkesman som inte räds mer komplicerade projekt. Både befintlig byggnation samt om- och tillbyggen med ny utrusning och teknik. Han älskar att ha mycket på gång och är en riktig fixarkille som gillar prylar och maskiner som han gärna använder i olika projekt såväl på jobbet som hemma.
I dagarna förbereder sig Robin för sitt livs viktigaste jobb - att bli pappa!
 
Årets pris till Sotenäs Unga företagare går 2022 till Robin Johansson för sitt innovativa och drivna företagande med sin relativt nystartade verksamhet. Att som ung bo och verka i kommunen är precis vad Sotenäs behöver. Vi ser fram emot att följa hans framtid som Företagare och önskar honom stort lycka till med kommande projekt!
 

 

Fler nyheter från Företagarna