podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna GULD-partner till Ung Företagsamhet i Skaraborg

Publicerad 20 jan 2022
Carl-Magnus Täng, ordförande i Företagarna Lidköping och Merlina Poljak Käll ordförande i Företagarna Skövde-Tibro har tagit initiativet att starta ett samarbete mellan Företagarnas lokalföreningar i Skaraborg och Ung Företagsamhet Skaraborg och gått in som GULD-partner. Ett av målen är att kunna genomföra eventet Skaraborgs Draknäste nästa höst. Ett draknäste där tidigare UF-företagare som vill starta bolag får pitcha sina idéer och har chans att vinna fina priser som gynnar entreprenörskap.

- Företagarna i Skaraborg med alla dess föreningar behöver föryngring och detta är en del i satsning att stötta ungt företagande och få fler unga att vilja starta företag. Vi ser att Företagarna kan bidra med kompetens och nätverk, samtidigt som vi får föryngring och tillväxt av både nya företag och företagare, säger Carl-Magnus Täng.

Företagarna i Skövde, Lidköping, Falköping, Skara, Mariestad, Vara, Töreboda, Tidaholm, Götene, Hjo, Grästorp, Karlsborg, Essunga

Fakta Företagarna

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation för små och medelstora företag. Man företräder över 60 000 företagare och samhällsbärare och har 250 föreningar. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat.

Fler nyheter från Företagarna