För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare & Årets Unga Företagare i Orust 2021 korade

Publicerad 2 jul 2021
För andra året i rad blev årets företagare uppvaktade på hemmaplan. Båda kandidaterna blev rejält överraskade och glada över att få ta emot utmärkelsen.  På plats och uppvaktade vinnarna var Företagarna Orust, Orust kommun och Orusts sparbank.

Med bubbel i glasen och tårta så hyllades Årets Företagare på Orust. Istället för stor gala blev det i år, liksom förra året, ett överraskningsbesök där representanter från Företagarna, Orusts Sparbank och Orust kommun deltog. 

AUFoAFOrust2021vinnare.png

Årets företagare - Karl-Johan Stjärna Hydtec AB

johanstjarnayoutubeaf2021orust.png

(Klicka på bilden för att höra intervjun med vinnaren)

Hydtec har sina lokaler strax utanför Henån. Företaget arbetar med, service och underhåll av hydrauliksystem. Dessutom jobbar de också med konstruktion och har en stor försäljning av hydraulik.

Motivering

Med en uppgjord plan, framsynthet, kompetens och idogt arbete har denne företagare sedan starten haft en positivkurva uppåt såväl omsättnings- som resultatmässigt. Ett brett erbjudande möjliggör för företaget att hjälpa sina kunder med helheten och genom dess unika ställning som återförsäljare, för inom branschen välrenommerade märken, sätter det också Orust på kartan. 

Årets Unga företagare - Joel Nilsson Orusttrappan AB

(Klicka på bilden för att höra intervjun med vinnaren)

Orusttrappan ligger i Varekil och de är framgångsrika med sin tillverkning av trappor till bland annat villor.

Motivering

Likt livet börjar allt med små steg, för att sedan avancera och gå uppåt. Joel har på några få år utvecklat ett välmående företag med gott renommé. Arbetena som utförs är förstklassiga med lång hantverkstradition och noggrannhet. Ja, rentav unika! Nu är första steget taget på livets trappa. Vad händer härnäst?

 

Regionfinal härnäst....
Under hösten kommer Karl-Johan och Joel att bjudas in till residenset i Göteborg för att delta i regionfinalen. Därifrån kan man gå vidare till Sverigefinal. Det brukar gå bra för regionens företag och vid flera tillfällen har de gått vidare till Sverigefinal, där bästa företaget i Sverige utses i oktober.
 
banner-AF-AUF-samlingssida-2021.jpg
Fler nyheter från Företagarna