För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Torbjörn Peltonen med företaget Scanbox Thermoproducts AB är Årets Företagare Blekinge 2017!

Publicerad 2 sep 2017
Torbjörn Peltonen med företaget Scanbox Thermoproducts AB korades till Årets Företagare Blekinge 2017 på en speciellt hedrande tillställning endast för pristagarna från Blekinge tillsammans med förtroendevalda från Företagarna under fredagskvällen. Festligheterna ägde rum på Sjöofficerssällskapet och med fördrink och mingel på Residenset. Kvällen avslutades med öppen efterfest på Scandic Karlskrona.Torbjörn Peltonen kommer därmed representera Blekinge på den stora Årets Företagare finalen den 13 oktober i Stockholms Stadshus.

– Det är otroligt glädjande att kora Torbjörn Peltonen med Företaget Scanbox Thermo Products AB till Årets Företagare Blekinge 2017. Det är ett mycket fint familjeföretag som representerar företagsamheten och dess samhällsbyggande bidrag i Sverige. Nya arbetstillfällen och tillväxt skapas när våra företagare får rätt förutsättningar, och därför är regeringens besked om entreprenörsskatten mycket välkommet. Nu håller vi tummarna för Torbjörn i den stora finalen i Stockholmsstadshus den 13 oktober, säger Magnus N:son Engelbäck, regionchef Företagarna.

Motiveringen lyder:
Årets Företagare Blekinge 2017 är en innovatör i sin bransch. Företagaren har på ett förtjänstfullt sätt utvecklat och förädlat en produkt och verksamheten har nått framgång på stor marknad, både i Sverige och internationellt. Omsättning har fördubblats på fem år, med god lönsamhet. Företaget är en viktig arbetsplats i kommunen då antalet anställda ökar. Företagaren är en kreativ förebild, som visar och inspirerar att det går att lyckas med sitt företagande i Olofström.

Årets Företagare Blekinge 2017 är Torbjörn Peltonen med Företaget Scanbox Thermo Products AB. Stort grattis och lycka till!


Följande företagare har utsetts till Årets Företagare lokalt i Blekinge under perioden 1 juli 2016 - 30 juni 2017 och hade möjligheten att bli Årets Företagare Blekinge 2017:

  • Jonas Persson, Evomatic AB - Årets Företagare Karlshamn 2016.
  • Hans Abrahamsson & Jeanette Palmgren, Blomsterkiosken - Årets Företagare Karlskrona 2016.
  • Torbjörn Peltonen, Scanbox Thermoproducts AB - Årets Företagare Olofström 2016.
  • Peter & Anette Rolfmark, Ronneby Sotningsdistrikt AB - Årets Företagare Ronneby 2017.
  • Stefan Nilsson, PreFast Sverige AB - Årets Företagare Sölvesborg 2016.

Årets Företagare Blekinge

Årets Företagre Riksfinal

 

Fler nyheter från Företagarna