För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Populära krögarparet korades till Årets Företagare i Örebro län 2022!

Publicerad 24 aug 2022
Nu har Årets företagare i Örebro län korats. Det blev matentreprenörerna Davide Lindqvist och Sandra Walther från Askersund.

Under en hyllningslunch på Örebro slott fick den lyckliga vinnaren Sandra Walther ta emot priset som Årets Företagare i länet. Med sin sin partner Davide Lindqvist, som dessvärre inte kunde närvara under lunchen, driver Sandra den populära Närkesbergrestaurangen Krogen som inte finns samt Krogen som inte finns på Klubben i Askersund. 

Vinnarmotivering:

Genom att fokusera på det nära och kära utvecklar dessa företagare inte bara sitt eget koncept utan bidrar till andra småföretagares framgång, och det på flera ställen i vårt län. Med en imponerande kreativitet, tillfälligheter och smarta, snabba beslut, som blev bra beslut, driver duon ett spännande och unikt upplägg i en tuff bransch med stenhård konkurrens. Och kunderna bara älskar - det som inte finns. Årets Företagare i Örebro län: Davide Lindqvist och Sandra Walther. 

Priset delades ut av Företagarnas regionchef Eva Cooper tillsammans med landshövdingen Maria Larsson.

- Jag är helt chockad, säger Sandra Walther efter att hon har fått tagit emot det prestigefyllda priset.

Davide och Sandra har tidigare berättat för Företagarna om hur de tvingades ställa om sin verksamhet under pandemin. De började bland annat servera mat ur en foodtruck för att hålla nere kostnaderna. Nu ser de fram emot att få representera regionen i riksfinalen. 

- Sjukt! Skickar iväg frygan till slottet och då plockar hon hem priset som Årets Företagare i Örebro län, helt i chock nu, skriver maken Davide på parets Instagram. 

Sandra och Davide har nu kvalificerat sig för att tävla om titeln Årets företagare i Sverige som äger rum den 14 oktober i anrika nobelbanketten Blå Hallen i Stockholms stadshus. 

Fler nyheter från Företagarna