podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kommunfinalisterna utsedda - nu gör de upp i regionsfinal

Publicerad 10 aug 2021
Nu står det klart vilka lokala företagare som ska göra upp om titeln Årets Företagare Örebro Län 2021. Den stora regionsfinalen äger rum på Örebro Slott den 19 augusti.

Under juli utsågs den siste kommunfinalisten till Årets Företagare i Örebro län 2021. Det blev Ing-Marie Karlsson på Söderbergs Åkeri AB som utsågs till Årets Företagare i Karlskoga/Degefors. Därmed står det nu klart vilka det är som gör upp om vinnartiteln Årets Företagare i Örebro län 2021, skriver Länsposten. 

- Jag har nog aldrig blivit så här överraskad, sa bland annat Nora-vinnaren, Leif Carlsson som driver Frabe Industri AB.

I Askersund var det handlaren Monica Walfridsson på Lekia i Askersund som tog hem priset och i Örebro blev det de två unga entreprenörerna Amanda Mattsson och Lova Svensson på Period Pack. Lantbruksägarna Claes och Karolina Schneider på Berga Gård korades till Årets Företagare i Lekeberg och med anledning av pandemin så blir det Fredric Jansson på Butikskonsult i Kumla AB som i år får revansch och en chans på prispallen när han representerar Kumla/Hallsberg/Laxå.

Läs mer om finalisterna här! 

Fler nyheter från Företagarna