För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Familjeföretaget korades till Årets Företagare i Lekeberg

Publicerad 2 jun 2021
Under onsdagsmorgonen överraskades familjen Schneider av Företagarnas Ulrika Rönström som delade ut priset Årets Företagare i Lekebergs kommun.
Familjen Schneider överraskades under morgonens näringslivsfrukost.

Under morgonens digitala företagsfruksot korades familjeföretaget Berga Gård till Årets Företagare i Lekeberg 2021. Det var en chockad men glad familj som badade i konffetti när Företagarnas regionsamordnare Ulrika Rönström dök upp med diplom och blomster. 

Den ekologiska gården ligger straxt utanför Fjugesta och drivs av familjen Schneider sedan 1960-talet, uppger Sydnärkenytt. I dag är det Claes och Karolina Schneider som tillsammans med dottern Lisa och hennes man Karl jobbar på gården.

 - Just i dag får våra 12 000 värphönor komma ut i det fria dagen till ära. Även bland höns har det nämligen rått en pandemi. Ett utbrott av fågelinfluensa har har gjort att hönor varit tvugna att hållas instängda. I dag hävdes dessa restriktioner, berättar de lyckliga vinnarna. 

Fler nyheter från Företagarna