headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Erfaren panel ger råd om att leda och driva företag i kris - och efteråt

Framtidskompassen är ett initiativ i Jönköping av The Harbor, Herencos innovationscenter, som erbjuder ett kollektiv av oberoende företagsledare med erfarenhet av att leda i kris.

Coronavirusets framfart har medfört nya utmaningar för många av Jönköpings småföretagare och entreprenörer. Lika viktigt som det är att agera här och nu, är det att lyfta blicken och se framåt, mot tiden efter Covid-19. 

Få råd och konkreta förslag

Framtidskompassen är ett initiativ av The Harbor, Herencos innovationscenter, som erbjuder ett kollektiv av oberoende företagsledare med erfarenhet av att leda i kris. De lyssnar, ger ärliga råd och kommer med konkreta förslag på hur du kan agera nu, och ställa om för att möta den nya verklighet många nu står inför.

Till förfogande står bland annat Torbjörn Hammerth, vd Vätterhem, Fridolf Eskilsson, vd Jönköpings Energi, Jerker Moodysson, vd Jönköping International Business School, Carl Andersson, platschef Atea, Hans Börjesson, vd Starbright Invest och Lovisa Hamrin, ägare Herenco.

Varje helgfri fredag

Rådgivningen är fri och erbjuds så länge behovet finns.

Välkommen till The Harbors lokaler varje helgfri fredag kl. 08:30 – 12:00, och via Teams om så önskas. Adressen är: The Harbor, Västra Storgatan 27D 553 15 Jönköping

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap