För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Louise Lejestrand, delägare av Treativ och ordförande för Företagarna Varberg!

Publicerad 20 mar 2024
Hallå där säger vi till Louise Lejestrand, delägare av kommunikationsbyrån Treativ och ordförande för Företagarna Varberg!

Louise är företagare sedan 33 år tillbaka och driver ett företag vid namn Treativ. Treativ är en kommunikationsbyrå som erbjuder fullservice, dvs att de bygger webbplatser, gör film, grafiska identiteter, sociala kanaler och allt annat man behöver för att bygga ett varumärke och driva försäljning.

Skärmbild (72).png

Bra med information och att bli mer medveten!

När vi pratade med Louise hade vi precis lyssnat på både Henrik Tingstorp från Simplicity, som pratade om räntor, samt Hallands Landshövding Anders Thornberg som pratade om hur Halland ska förbereda sig på att bli robusta och kunna stå emot olika kriser. Därför blev vi nyfikna på vad Louise var mest orolig för som företagare just nu.

          -   Jag är mest orolig för att det ska bli krig, man hör ju detta i media hela tiden och man ser det här hemska, jag kan inte riktigt ta in det.

Men med tanke på Anders medverkan under Företagarnas årsmöte i Varberg känner hon sig nu lite mindre orolig.

          -   Jag känner mig lite mindre orolig. Det är ju ändå bra med information och att bli mer medveten, det är ju det som är viktigt, och att vara förberedd.

Helt förberedd är inte Louise och hennes företag men det är något hon började tänka på under Anders föredrag. Han uppmanar företagen till att tänka till och förbereda sig för eventuella kriser, som t.ex. översvämningar, krig mm.

-  Vi är inte förberedda men vi får börja jobba på det. Jag funderade faktiskt på det när vi satt där inne. Jag ska nog samla alla mina anställda imorgon, och berätta lite om det här så att de också blir mer medvetna.

image2 (1).jpeg

Man träffar likasinnade och får kunskap av varandra!

Louise är som tidigare nämnt också ordförande i Företagarna Varberg och har precis blivit omvald igen, detta gör oss nyfikna på vad hon tycker är det bästa med Företagarna som förening och varför hon tycker att man som företagare ska gå med.

         -   Det är nätvärkandet som är det bästa, att man träffar likasinnade och att man får kunskap av varandra. Vi förmedlar mycket kunskap och man lär sig så mycket av andra.

Hon fortsätter sedan med glimten i ögat,

         -   Sen är det mycket medlemsförmåner, så genom att nyttja några sådana så har man ju hela medlemsavgiften betald!

 

Bli medlem i Företagarna!

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna