För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nya tillskott till familjen!

Företagarna Gotland växer! Nu satsas det på att nå fler företag och bidra till tillväxten på ön. Två nya projektledare finns på plats för att skapa ett ännu bättre företagarklimat. Vi välkomnar Therése Lindell och Ellinor Dahl!
BILD: Therése Lindell, Ellinor Dahl och Andreas Unger, styrelseordförande i Företagarna Gotland.

Therése, vem är du?

-Jag är en målinriktad tjej med skön humor! säger hon och skrattar. Jag gillar att sätta upp mål, nå dem och ha kul på vägen.

Therése är 27 år gammal, bor söder om Stockholm och älskar träning och hälsa. Med sin tidigare bakgrund som projektledare på Ung företagsamhet ser hon fram emot att hjälpa till att skapa nya aktiviteter i föreningen.

 - Entreprenörskap och företagande ligger mig varmt om hjärtat, så detta uppdrag känns helt rätt för mig!

Therése är anställd av Företagarna Stockholms län och en del av hennes uppdrag är att stötta styrelsen på Företagarna Gotland i arbetet med event och kommunikation.

- Jag har genom Ung Företagsamhet planerat och genomfört flertalet mässor, kickoffer och seminarium och ser mycket fram emot att bidra med mina kreativa idéer och tankar hos Företagarna Gotland!

Tre ”funny facts” om Therése:

  • Älskar att cykla i skog och berg, gärna downhill!
  • SM- vinnare i Ung Företagsamhet och representerade Sverige 2009
  • Är grym på att göra pull-ups

Ellinor, vem är du?

- Vandrarkängorna ligger alltid bak bilen, tillsammans med björkved och fritidskläder. Jag är en glad, nyfiken och vetgirig norrbagge från Tromsö i Nordnorge som brinner för entreprenörskap!

Efter många år som tjänsteman med stor erfarenhet inom rådgivning till företag inom produkt- och tjänsteutveckling, tar Ellinor klivet till Företagarna Gotland. Ellinor arbetar med en förstudie kring tillväxten på ön och företagens svårigheten i att hitta rätt kompetens, som föreningen fått finansierad av Region Gotland.

- Jag känner redan vilken kraft det är i medlemsorganisationen och en väldigt positiv anda vilket ger energi! Jag möter många stolta företagare på ön.

Tre ”funny facts” om Ellinor:

  • Tjänade sina första slantar redan som 11- åring när hon fiskade torsk ute på ishavet med sin lillasyster med egna nät på sin egen båt
  • Spelat fotboll i Nordnorska ettan
  • Har två barn som också bor på öar, spridda över världen

- Vi är glada att vi fått tillskott till familjen och välkomnar dem båda varmt, säger Andreas Unger, styrelseordförande Företagarna Gotland.

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

therese.lindell@foretagarna.se
ellinor.dahl@foretagarna.se
andreas.unger@ungerco.se
 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.