podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarnas vd besökte Företagarforum i Sandviken

Företagarforum i Sandviken gick av stapeln torsdagen den 5 maj och på plats var Företagarna.
Publicerad 11 maj 2022

Företagarna var på plats när Företagarforum ägde rum inne i Göransson Arena i Sandviken tidigare förra veckan. Under tre dagar fick utställare och besökare möjligheten till viktiga möten, göra affärer och ta del av årets tema som var  Morgondagens affärer- En hållbar förändring.

Påhälsning av Företagarna

Tillsammans med Sara Hellberg från Affärskompetens stod Företagarnas regionchef Eva Cooper i en monter där de minglade och sprek kunskap om företagande och vikten av att kompetensutveckla. Dagen till ära bjöd de alla besökare på mjukglass. Företagarmässan fick dessutom besök av Företagarnas vd Günther Mårder som bland annat föreläste om hållbart företagande ur bland annat ett ekonomiskt perspektiv. 

Årets Företagare i Sandviken 2022

Under FöretagarForum delade man även ut Företagarnas prestigefyllda pris Årets Företagare i Sandviken som i år gick till Magnus Svedjebrandt och Mathias Printz från C24 Bygg. Eva Cooper delade dessutom ut diplom till årets FramFör-företag tillsammans med Svenskt Näringslivs regionchef Lotta Petterson

Bakom Företagarforum står Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun samt partners – Sandvik, Microsoft och Region Gävleborg – de bidrar till forumets kvalitet som utställare, program och besök av viktig personal. På Företagarforum möter du kunder, leverantörer och tar del av avgörande framtidsfrågor.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.