För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Glädjebeskedet: Företagarna Sandviken i nytt samarbete med Företagarna Gävleborg

Publicerad 25 mar 2021
På torsdagsmorgonen kom det glädjande beskedet; Företagarna startar ett nytt samarbete med Företagarna Sandviken.
Julia Rosqvist och Ann-Louise Kleen i Morgonsoffan.

Det var under en livesändning med Sandvikens Morgonsoffa, programlett av Julia Rosqvis, som det nya och härliga samarbetsavtalet mellan Företagarna Sandviken och Företagarna Gävleborg offentliggjordes. 

Företagarna Sandviken är en fristående organisation som inte tillhör Företagarna. Genom åren har Företagarna Sandviken och Företagarna haft många goda samarbeten men nu tar de samarbetet ett steg längre och sluter ett avtal som på sikt kommer att gynna de lokala företagarna i Sandviken och Gävleborg. 

Ann-Louise Kleen, ordförande Företagarna Sandviken, berättar om det nya samarbetet i Morgonsoffan:

- De som har ett medlemskap i Företagarna Sandviken erbjus nu att utöka till ytterligare ett medlemskap i Företagarna Gävleborg och ta del av deras medlemsförmåner och servicepaket. Det känns verkligen jättebra!

Även Företagarnas regionchef Eva Cooper uttryckte sin glädje över det nya samarbetet:

- Jag är superglad! Det här kommer blir kanonbra för företagen både i Sandviken och hela länet.  Ett samarbete vi alla kommer att tjäna på då vi är starkare tillsammans. 

Varmt välkomna till Företagarna, Företagarna Sandviken! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna