För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

"De står för jobben och tillväxten"

Publicerad 26 maj 2020
"Medelstora företag står för den största delen av jobben och spelar en viktig roll för ekonomin" Det säger Elena Ahmadi, doktorand vid Högskolan i Gävle i en intervju i Arbetarbladet.
Syftet med FramFör är att hitta och lista framgångsrika företag utifrån ett antal faktorer och öka intresset för företagande, lyfta fram goda exemp el och bedriva forskning.Foto: Shutterstock

Artikeln i Arbetarbladet tar upp Framför-projektet som skapats av kommunerna i Gästrikland, Högskolan i Gävle, Företagarna, Svenskt Näringsliv, Aktiv Revision och Mellansvenska Handelskammaren. 

Syftet är att hitta och lista framgångsrika företag utifrån ett antal faktorer och öka intresset för företagande, lyfta fram goda exempel och bedriva forskning.

- De flesta av företagen på listan är medelstora. Den kategorin av företag står för den största delen av jobben och tillväxten och spelar en viktig roll för ekonomin i samhället, säger Elena Ahmadi i artikeln.

Läs hela artikeln här i Arbetarbladet (betalvägg)

Mer om FramFör-projektet: Nu är Gästriklands mest framgångsrika företag 2019 utsedda

Taggar
Fler nyheter från Företagarna