För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Spelföretag kammade hem tunga priset på Företagarfesten i Hedemora

Publicerad 14 nov 2021
Isak och Natalia Martinsson på Killmonday Games korades under lördagen till Årets Företagare i Hedemora 2021.
Isak och Natalia Martinsson på Killmonday Games har utsetts till Årets Företagare. Foto: Faksimil, Privat.

Det var under lördagens Företagarfest som närmare 12 personer plockade hem priser. Två av dem var den gifta företagsduon Isak och Natalia Martinsson som tillsammans äger och driver gamingföretaget Killmonday Games. 

- Det var oväntat men kul. Det känns som en bekräftelse från Hedemora om att vi gör rätt och att det kommer gå bra, säger Natalia i en intervju med DT.se. 

Flyttade från Stockholm till Hedemora

Paret startade tillsammans spelföretaget 2012 i Upplands Väsby. Bakom sig har de flera års erfarenhet inom bland annat animation och film. 2016 flyttade de till Hedemora för att fortsätta utveckla Killmonday Games som vuxit fort. 2018 hade företaget fyra anställda och omsatte 2,2 miljoner kronor. 2020 var omsättningen 9,6 miljoner kronor och nu är man uppe i 14 anställda, uppger tidningen.

- Vi är så glada och tacksamma! Ett extra stort tack till Hedemorahandlingskraft och Företagarna Hedemora, skriver paret på sin officiella Facebook. 

Andra gången de tar emot pris på Företagarfesten

Det är inte första gången paret tar emot ett pris under Företagsfesten i Hedemora. För tre år sedan utsgås de nämnligen till vinnare av priset Årets Nyföretagare. På festen korades även Årets Unga Företagare i Hedemora 2021. Det blev den 26-årige rörmokaren Anton Andersson på Hollstenius VVS som fick ta emot den prestigefulla titeln. 

Pristagare från kvällens gala. Foto: Företagarna Hedemora.

Fler nyheter från Företagarna