headphones newspaper video-player

Sendify – upp till 85 % rabatt på fraktpriser och 5 % fraktbonus

Du som är medlem i Företagarna får inte bara upp till 85 % rabatterade fraktpriser utan får också pengar tillbaka genom en fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify.

Det nya sättet att boka frakt

Tänk dig en värld där du som företagare slipper långdragna förhandlingar för att få ett fraktavtal och istället bokar din frakt i ett smidigt och modernt system med riktigt billiga priser. Visst känns det nästan för bra för att vara sant? Det är det inte. Sendify samlar majoriteten av Sveriges stora transportbolag i ett modernt bokningssystem, som automatiskt visar dig det billigaste priset och snabbaste ledtiden, för både inrikes- och utrikesfrakter. Du skapar bara ett kostnadsfritt företagskonto och betalar endast för de frakter som du bokar. 7 000 företag har redan testat, och bokar frakt med upp till 85% rabatterade fraktpriser, med både DHL, TNT, DSV, FedEx och UPS.

Exklusiv fraktbonus endast för medlemmar i Företagarna

Som medlem i Företagarna får du pengar tillbaka genom en exklusiv fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5% av värdet av det du skickat, under en period av 6 månader. I  praktiken betyder det att om du bokar frakter för 20 000 kronor per halvår, får du 1000 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter. Skickar du regelbundet, kanske både pall och paket, blir det alltså en del pengar som du får tillbaka i din fraktbonus!

Exempelpriser (inkl. alla spårbara tillägg)

Sendify - Pristabell med marginal - UF.jpg

För att ta del av erbjudandet, logga in som medlem nedan. Inte medlem än? Bli det här.

 

 

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att använda Sendify?

Det är helt kostnadsfritt att använda Sendify. Du betalar endast för det du bokar. 

Behöver jag förhandla fraktavtal?

Med Sendify behöver du inte lägga tid på att förhandla fraktavtal. Det är redan klart. Du får tillgång till våra bästa fraktpriser direkt när du skapar ett konto, oavsett om du skickar ett paket eller flera hundra i månaden. 

Vilka transportörer kan jag boka frakt med i Sendify? 

I Sendify kan du boka frakt med DHL, TNT, FedEx, UPS och DSV – i ett och samma bokningssystem! 

Carrier - Logos.png

Kontaktuppgifter

Våra Logistikagenter är kända för sin specialkunskap kring att optimera företagsfrakt. De hjälper dig gärna se över hur du sänker fraktpriser och förenkla processen.

E-post: foretagarna@sendify.se

Sendify_Logo_Dark.png

 

Taggar
Riks Övrigt