podcast news play företagaren I media förmån

Nets betalterminaler - rabatt vid hyra

Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig förmånliga rabatter hos Nets – en av Nordens främsta betalningsaktörer. Bl.a. har du 15 % rabatt vid hyra av betalterminaler.

Priser för Företagarnas medlemmar

Nets betalterminal

Medlemmar i Företagarna erhåller 15 % rabatt på månadshyran på Nets betalterminaler (gäller ej kassakopplade terminaler). Utöver detta slipper du som medlem Nets startavgift på 495 kr.

Nets erbjuder den senaste teknologin inom betalterminaler och du kan välja mellan mobila eller stationära och kassakopplade terminaler. Alla är utrustade med kvittoskrivare, NFC läsare, färgskärm och de är PCI PTS 3.x certifierade. Nets terminalpaket innehåller allt du behöver för att acceptera kort. Nets har kopplingar till alla stora kassaleverantörer. 

Beloppsgränsen höjs för contactlessköp

Efter nya direktiv höjs beloppsgränsen för contactlessköp utan pinkod till hela 400 SEK i Sverige. Den 17 april 2020 påbörjas arbetet med att ändra gränsen för samtliga terminaler från Nets. Det kan ta någon vecka eller två efter startdatumet innan samtliga Nets-terminaler mottar ändringen.

OBS! Kunder som har Nets som terminal-leverantör behöver alltså inte göra någonting, allt sker per automatik.

NetsPay

För dig som vill komma igång snabbt och enkelt har vi även en paketerad lösning som innehåller inlösen och terminal i ett avtal. Du kan välja mellan mobil eller stationär terminal. Som medlem i Företagarna  har du tre månaders kostnadsfri terminalhyra (värde 657 kr).

  • Visa/MasterCard    1,29 %
  • UnionPay och JCB    2,90 %
  • Diners/Discover        2,90 %
  • Terminalhyra        219 kr per månad

Så här gör du

För att komma igång med Företagarnas avtal, ta kontakt med Nets säljavdelning tel: 08-609 92 15 (mån-fre 8-17). E-post: sales-se@nets.eu 

För ärenden gällande befintlig betalterminal, ta kontakt med 

Nets kundservice terminal tel: 08-609 94 00. E-post: support-se@nets.eu

 

 

 

Övriga tjänster

Kortinlösen från Nets

 

Med kortinlösenavtal från Nets får du en mängd fördelar så som att du kan ta emot kortbetalningar från Visa, MasterCard, Visa Electron, V PAY, Maestro, Diners Club/Discover, JCB, UnionPay och Alipay. Du får snabbt betalningarna till din bank och du erhåller goda rapporteringstjänster. Läs mer

 

My Nets - Tillgång till all transaktionsdata

Med online-verktyget MyNets har du tillgång till transaktionsdata när som helst - var som helst. Du får full översyn på alla avtal samt av alla transaktioner som sker via avtal med Nets. 

Nets MyPayments – ger dig en översikt

Med appen Nets MyPayments får du en översikt av ditt företag och insikter om dina kunder och deras köpbeteende, så att du kan öka din omsättning! Det enda du behöver för att logga in och se dina data i appen är ett inlösenavtal med Nets.

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.