headphones newspaper video-player

Nets betalterminaler - 15 % rabatt på vid hyra och köp

15 % rabatt vid köp och hyra av betalterminaler. Som befintlig kund hos Nets, har du 15% när du tecknat nytt hyravtal.

Var förberedd på de kontaktlösa korten 

Vi har på senare år sett viktiga förändringar som övergången från magnetremsa till Chip & PIN och kassaregisterlagen.  Det som nu står för dörren på betalningsmarknaden är kontaktlös betalning – även kallad Contactless. Med kontaktlösa betalningar kan kunder betala genom att hålla sitt betalkort eller mobiltelefon mot läsaren på betalterminalen och en halv sekund senare är transaktionen genomförd. För belopp under 200 kr kommer det inte att krävas PIN-kod, vilket gör kontaktlös betalning till ett ännu snabbare alternativ i kassan.

Idag har de flesta bankerna börjat ge ut betalkort som stöder kontaktlösa betalningar och de har som mål att 2017 ska 50 % av alla konsumenter och betalterminaler i Sverige ha möjligheten att genomföra betalningar via kontaktlös teknik. Samtliga Nets betalterminaler stöder kontaktlös teknik.

OBS! Erbjudandet gäller endast nya kunder!

Exempel på betalterminaler:

STATIONÄR BETALTERMINAL ICT250E

Den stationära betalterminalen iCT250 är optimal för effektiv bearbetning av transaktioner med kredit- och betalkort samt förbetalda kort. Betalterminalen stöder såväl kontaktfri inläsning av kort och NFC-enheter som inläsning via chip eller magnetremsa. Nets Technology erbjuder säkerhet, tillförlitlighet och användarvänlighet.

Ladda ner avtal

MOBIL BETALTERMINAL IWL250G

Den mobila betalterminalen iWL250G är idealisk för den som behöver ta med sig betalterminalen till kunden. iWL250G är en av de minsta och mest lätthanterliga mobila terminalerna med den senaste tekniken, inklusive högupplöst färgskärm och inbyggd kontaktfri läsare. Nets Technology erbjuder säkerhet, tillförlitlighet och användarvänlighet.

iWL250G stöder såväl kontaktfri inläsning av kort och NFC-enheter som inläsning via chip eller magnetremsa, och har utformats för att uppfylla marknadens strängaste säkerhetskrav på maskinvara (PCI PTS 3.x). iWL250G är enkel och e­ffektiv att använda och högprestandabatteriet ger lång användningstid. Batteriet laddas enkelt upp med skrivbordsbasenheten.

Ladda ner avtal 

 

För mer information och för att se alla modeller - besök Nets hemsida 

Glöm inte kortinlösenavtalet

För att kunna ta betalt med kort behöver du också ha ett kortinlösenavtal. Som medlem hos Företagarna har du även förmånspriser på kortinlösenavtal genom Nets.

Läs mer här

Har du frågor angående teckning av nytt avtal, kontakta Nets: Sales-se@nets.eu eller ring 08-6099215 (må-fre 8-17).

För terminalsupport: ring 08-609 92 00 (mån- fre 8-17). Alternativt skapa ett ärende på: www.nets.eu/se/payments/support/terminal-support/kontakt/

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD