headphones newspaper video-player
Norrbotten Business Support 2020
Ansökan har nu stängt - tack för alla ansökningar!

I svåra tider kan möjligheten att utveckla nya idéer begränsas av ekonomin. Norrbotten Business Support finns för att stötta innovativa företagare i Norrbotten genom krisen.

Så använde de stödet i sin verksamhet

För Tjers bryggeri i Boden blev stödet en väg runt inställda evenemang. "Vi köper en stor kåta för ölprovningar utomhus", berättar ägaren Sofia Lundström.

Läs reportaget i tidningen Företagaren

Här är alla som fick stöd

Juryn har utsett vilka företag som blir mottagare av Norrbotten Business Support.

Vi fick stöd - Se hela listan

Läs mer om Norrbotten Business Support

Behovet av att dra nytta av digitaliseringen och utveckla sin verksamhet har ytterligare förstärkts av den pågående krisen. Företag behöver hitta nya vägar att göra affärer på och bygga relationer med nya och befintliga kunder.

Företagarna och Norrbottens Handelskammare vill med Norrbotten Business Support stötta innovativa idéer kring hur den nuvarande krisen kan vändas till långsiktigt hållbara verksamheter. 

Totalt delas 5 miljoner kronor ut, tack vare ett samarbete med Facebook. Facebook har sedan etableringen av sitt datacenter i Luleå gjort årliga insatser för att stötta det lokala civilsamhället och stödet till företagare via Norrbotten Business Support är ett sådant.

Kontakt och läs mer

Norrbotten Business Support görs i ett samarbete mellan: