headphones newspaper video-player
Företagarna Business Forum
7 maj 2021, Stockholm
Intresseanmälan

Sveriges främsta event för företagare

Det är med tungt hjärta vi nu måste meddela att vi mot bakgrund av situationen med spridningen av Covid-19 tyvärr måste ställa in 2020 års upplaga av Företagarna Business Forum.

Vi hade en förhoppning om att kunna skjuta eventet till hösten, men dessvärre får vi inte ihop ett gemensamt datum som fungerar för samtliga inblandade. Deltagaravgifterna kommer givetvis att återbetalas och vi önskar att ni redan nu skriver in den 7 maj 2021 i era kalendrar, då vi ses på nästa års upplaga av Företagarna Business Forum.

Ni som betalat med kort återbetalas till samma kort som ni använde vid betalning. Ni som valt betalning mot faktura kommer inte bli fakturerade. Har ni frågor kring er bokning eller återbetalning kontakta gärna Tina Jonsson på eventbyrån ASM Event på 073-817 89 28 eller via e-post.

Om du vill vara med om ett riktigt bra inspirationsevent innan dess tipsar vi alla  medlemmar att anmäla er till eventet Årets Företagare i Sverige 16/10, en dag fylld med spännande föreläsningar och samtal med avslutande galamiddag med underhållning och dans på Stockholms stadshus. Gör en intresseanmälan här. 

Partners