För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kan du ställa upp på lördag?

Publicerad 8 nov 2017
Har du hört att våra politiker vill ta bort 7 000 parkeringsplatser från innerstaden utan att ersätta dem?

Då detta kommer att slå oerhört hårt mot Företagarna Göteborgs medlemmar och deras verksamheter vill vi göra frågan känd, skapa opinion och framför allt påverka våra beslutsfattare så att man istället ersätter de borttagna platserna.

Lördagen den 11/11 vill vi synliggöra problematiken på olika sätt i centrala Göteborg och här skulle vi behöva ditt deltagande. 

Våra hantverksmedlemmar har berättat att man redan idag undviker att ta jobb i centrala Göteborg då det är så stora problem med parkering. Om man som hantverkare framöver dessutom hänvisas till att cykla eller åka kollektivt, uppstår ännu större problem då det är svårt att bära skrymmande och tunga verktyg och material. Detta illustreras enkelt genom att exempelvis en rörmokare cyklar med en toalettstol på pakethållaren eller att två snickare bär långa brädor på en spårvagn. Exakt detta vill vi visa på lördag! Vi har redan några hantverkare som kommer att ställa upp och vi skulle gärna se att vi blir ännu fler. 

Kan du ställa upp? 
Är du hantverkare så får du gärna komma arbetsklädd (och varför inte med ditt företags logga väl synlig för lite egen marknadsföring, då media redan har anmält sin närvaro) och ta gärna med dig något skrymmande arbetsmaterial! Är du inte hantverkare, så är du förstås välkommen också! Beskåda skådespelet eller hjälp till att dela ut flyers och ta del av allas kommentarer. 

Vi träffas kl 11 på Kungstorgets parkering (den som är på torget, men närmast Systembolaget) för vidare instruktioner, och håller på till kl 13. Därefter är du välkommen till en lättare lunch för dig som vill och kan. 

Har du några frågor så är kontaktperson Thomas Falck som nås på thomas@svenskaloft.se

Hoppas vi ses på lördag! 

Styrelsen i Företagarna Göteborg genom ordförande Monica Crusner

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna