podcast news play företagaren I media förmån faq
Business Boosten

Business Boosten - Nätverkande kvinnor

Business Boosten är ett nätverk av företagande kvinnor som träffas för att dela och inspireras av företagandets möjligheter inom ledarskap, kundnyttan och utveckling av affärer, utmärkt att passa på att även hitta samarbeten och nya vägar till tillväxt.

Om Du är kvinna och driver företag oavsett om Du drivit Ditt företag länge, precis har startat eller är i startgroparna så är Du hjärtligt välkommen att gå med i vårt nätverk Business Boosten – Företagarna Umeå.

Vi är företagare i alla möjliga brancher och vi alla är nyfikna på att få möjlighet till ett större nätverk - bollplank med andra företagare oavsett bransch, utbyta idéer och erfarenheter. Detta för att i sin tur inspireras, motiveras och vem vet kanske t.o.m. finna någon att samverka med.

Syfte: Skapa mötesplattform för företagande där vi delar med oss av värdefulla kontakter, samarbetar över gränserna och stöttar varandra i våra företag samtidigt som vi får inspiration genom olika gäster och föreläsare.

Mål: Genom Business Boosten blir vi en del av något större samtidigt som vi inspirerar & hjälper varandra att driva våra företag framåt med företagande kvinnor som förebild och där vi inte missar de goda idéerna.

Genom nätverkandet skapas fler kontakter och därmed affärsmöjligheter och kunskapsutbyte. Vi synliggör oss bl.a. genom Företagarnas hemsida och Facebook.

Ser fram emot att ses!

Om du har funderingar kring Business Boosten hör av dig till  Annica Nilsson 072-532 18 40.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.