headphones newspaper video-player
Business Boosten

Business Boosten - Nätverkande kvinnor

Business Boosten är ett nätverk av företagande kvinnor som träffas för att dela och inspireras av företagandets möjligheter inom ledarskap, kundnyttan och utveckling av affärer, utmärkt att passa på att även hitta samarbeten och nya vägar till tillväxt.

Om Du är kvinna och driver företag oavsett om Du drivit Ditt företag länge, precis har startat eller är i startgroparna så är Du hjärtligt välkommen att gå med i vårt nätverk Business Boosten – Företagarna Umeå.

Vi är företagare i alla möjliga brancher och vi alla är nyfikna på att få möjlighet till ett större nätverk - bollplank med andra företagare oavsett bransch, utbyta idéer och erfarenheter. Detta för att i sin tur inspireras, motiveras och vem vet kanske t.o.m. finna någon att samverka med.

Genom nätverkandet skapas fler kontakter och därmed affärsmöjligheter och kunskapsutbyte. Vi synliggör oss bl.a. genom Företagarnas hemsida och Facebook.

Ser fram emot att ses!

Om du har funderingar kring Business Boosten hör av dig till Catharina Hörnfeldt 070-244 81 86 eller Annica Nilsson 072-532 18 40.