headphones newspaper video-player

Företagarna Öland

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.
Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.
Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare.  Bli medlem du också!

 

Nyheter om företagande på Öland

103 unga idéer 2019: Möt årets omslagsprofiler

För fjärde året i rad utser tidningen Företagaren Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år. På omslaget syns Assiye Süer, Joceline Lu, Amin Mazraeh, Jens Karlsson, Cim Bergdahl och Tshepiso Lehutjo. Möt de här!

103 unga idéer 2019 - hela listan från norr till söder

Tvål i tablettform, plåster som förhindrar infektioner och portabla sångstudios för världsstjärnor. Veganska pålägg, smarta svetsmetoder och Sveriges svar på Marie Kondo. Här är 103 nytänkande företag från hela Sverige, som drivs av spännande unga entreprenörer.

14 maj 2019 | Kalmar län | Nyhet

Möte med Region Kalmar län

Igår var vi på möte med Region Kalmar län (Karin Helmersson, Peter Wretlund, Pär-Gustav Johansson, Anders Andersson, Anders Borgehed, Handelskammaren) och resonerade om viktiga ...

20 mar 2019 | Kalmar län | Nyhet

Gränslös frukost i Kalmar

Företagarna, Svenskt Näringsliv, Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen Kalmar län bjuder in till en ”gränslös frukost.” Den 17 april träffas vi på residenset för en spännande mor...

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD