podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Roger Allstedt, ZipOn media

Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo och denna vecka hade vi nöjet att intervjua Roger Allstedt på ZipOn media.

Roger Allstedt_350 .jpgVad gör ZipOn media?

Vi arbetar med teknik och produktionslösningar inom rörligt media. Vi bygger TV-studios, bildproducerar, livesänder för TV-produktioner och web-tv för företag. Vi är tekniska projektledare för TV-produktioner som tex. Big Brother. Vi jobbar dagligen med att utforma och produktionssätta olika företags innehåll tillsammans med våra samarbetspartners i TV-studios runt om i Stockholm. Kompetensen och värdegrunden har alltid varit teamet som är nyckeln till vår framgång.

Hur har coronan påverkat företaget?

Coronan har tvingat in företag att kommunicera med rörlig bild. Vi har kunnat hjälpa dem med distributionsplattformar, format och vägen till färdig produktion. Vi har också behövt nyanställa ett antal personer för att möta efterfrågan. Medvetenheten för de som har tagit till sig fördelen med rörligt media har också insett hur effektivt det är för verksamheten.                   

Vad ser du för tillväxtmöjligheter under 2021?

Tillväxten ökar. I takt med att teknologin utvecklas så utvecklas även vårt erbjudande till kunderna. Vi planerar fler studios för att kunna möta upp den stora efterfrågan. Vi kommer även att nyrekrytera fler under året.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.