podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Eva Pettersson, Löthnergården

Eva har hela livet drömt om att ha en verksamhet i en egen villa – NU har drömmen blivit sann!

Eva Pettersson, Löthnergården.pngNär vi besöker Eva i den blivande inredningsbutiken på Stockholmsvägen 13 möts vi av måleriarbeten och härliga planer och visioner. Mitt uppe i allt finns också ett barnbarn på 3 månader som förgyller hennes tillvaron nu! Det är så otroligt mycket mer fantastiskt med barnbarn än vad hon hade kunnat tänka sig innan.

För 23 år sedan startade Eva upp Fantasifloristen som hon sedan sålde 10 år senare. Har sedan dess utbildat sig till marknadsekonom på IHM och jobbat som försäljningschef för blommor till mässor, event och stora fester. En marknad som bokstavligen dog i våras… Hon började då leta lokal för en egen verksamhet och hittade denna redan i juni. Eva visste direkt att detta var stället!

Den 31/10 kl.10 slår hon nu upp dörrarna till sitt nya paradis och allas vår nya inredningsbutik och blomsterhandel!

Här kommer det att finnas en stor del för inredningsdetaljer och mindre möbler, blommor och galler i i första etappen, under hösten och vintern. I galleriet kommer lokala konstnärer att få möjlighet att ställa ut. Först på plats blir hennes dotter Emmas akrylmålningar. Eva har också precis skrivit avtal med Interflora vilket innebär att vi även fortsättningsvis kan få blommor hemkörda i Bålsta!

I nästa etapp, framåt våren, planeras för en mindre handelsträdgård på tomten och lite andra spännande saker som kommer förgylla gamla Bålsta.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.