För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Roger Mugrauer och Hans Pettersson på Bålsta Snickerifabrik

Varje vecka träffar vi en medlem i Företagarna Håbo.

Bålsta Snickerifabrik .jpgVar och hälsade på Roger Mugrauer och Hans Pettersson på Bålsta Snickerifabrik onsdag morgon för att kolla läget och höra om de har det bra.

Hasse är själv då jag kommer strax före 8 och jag får höra att så kan det se ut ibland. Jag börjar såklart och höra efter hur de har klarat våren och om de drabbats i någon omfattning.

Trots tiderna, ingen påverkan – än så länge. Vi har ju ganska lång horisont i orderboken och ser ljust på framtiden. Vi har inte behövt permittera eller vidta andra åtgärder, säger Hasse. 

Vad tror du ni behöver göra för att behålla ert momentum framåt?

- Att som fabrikant i Sverige ligga i bräschen tekniskt för att kunna konkurrera med utifrån kommande leverantörer är ett sätt, ett annat är att ha focus på att använda sig av miljövänliga material i tillverkningen där vi nu ligger på över 80% i viktning på bra miljöval.

Nu kommer Roger också in också och jag frågar honom om det kommer hända något kul framåt.

- Ja, vi kommer inom kort satsa vidare på tekniken och kommer installera en helt ny produktionslina som kommer öka vår effektivitet och göra oss än mer konkurrenskraftiga.

Det låter ju riktigt bra att ni lever och frodas, alla anställda är kvar och att ni törs satsa framåt. Skönt att se entreprenörsandan på topp.

Trevlig helg önskar Företagarna Håbo

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.