headphones newspaper video-player

Jury Årets Företagare i Sverige

Juryn för 2020 är inte utsedd ännu. Nedan ser du juryn för 2019 års Årets Företagare. 

Günther Mårder

Vd, Företagarna.

Fabian Bengtsson

Styrelseordförande, Företagarna.

Ida Backlund

Ida Backlund är Creative Founder på Rapunzel of Sweden och investerare. År 2015 blev Ida korad till Årets Unga Företagare i Sverige.

Hamid Khanahmadi

Delägare och medgrundare av Tolkresurs Sverige AB, ett av Sveriges mest välrenommerade språkföretag. Företaget hjälper och underlättar kommunikation för företag och myndigheter.  Vinnare av Årets Företagare i Sverige 2018 tillsammans med sin bror.

Maria Mattson Mähl

Maria Mattsson Mähl är grundare och huvudägare av AlphaCE. Maria blev vd redan vid 23 års ålder och har sedan dess haft ledande positioner i flera stora företag. Den röda tråden i hennes liv har varit entreprenörskap, arbetsmarknad och samhällsengagemang.

Cecilia Nykvist

Cecilia Nykvist är vd för Ung Företagsamhet i Sverige. Varje år tränar organisationen över 60 000 grundskolelever och 30 000 gymnasister i entreprenörskap. Cecilia har startat flera egna företag och drev naturligtvis UF-företag på Kungshögaskolan i Mjölby.

Sara Brandt

Vice vd, Almi.

Fredrik Isakson

Försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige. Fredrik har en gedigen erfarenhet av att arbeta i bilbranschen och har tidigare arbetat på Bilia Personbilar och BMW.

Renée Voltaire

Renée Voltaire brinner för mat från växtriket och genom företaget med samma namn inspirerar hon till godare, nyttigare och enklare mat och dryck med innovativa produkter. Hon vill förändra världen med kniv och gaffel!

Maria Åkerberg

Ägare och grundare av MARIA ÅKERBERG, Sveriges främsta ekologiska varumärke inom professionell hudvård. Hennes prisvinnande produkter från den egna fabriken i Frillesås görs med helt naturliga mineraler och ekologiska ingredienser.

Partners 2020
Utställare 2020