headphones newspaper video-player ÅRETS FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE
Lokala deltävlingar

Jury Årets Företagare i Sverige 2020

Günther Mårder

Vd, Företagarna.

Fabian Bengtsson

Styrelseordförande, Företagarna.

Maria Mattson Mähl

Maria Mattsson Mähl är grundare av AlphaCE. Maria blev vd redan vid 23 års ålder och har sedan dess haft ledande positioner i flera stora företag. Den röda tråden i hennes liv har varit entreprenörskap, arbetsmarknad och samhällsengagemang.

Fredrik Isakson

Försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige. Fredrik har en gedigen erfarenhet av att arbeta i bilbranschen och har tidigare arbetat på Bilia Personbilar och BMW.

Maria Åkerberg

Ägare och grundare av MARIA ÅKERBERG, Sveriges främsta ekologiska varumärke inom professionell hudvård. Hennes prisvinnande produkter från den egna fabriken i Frillesås görs med helt naturliga mineraler och ekologiska ingredienser.

Erik Gatenholm

Vd och medgrundare Cellink. Företaget blev Årets Företagare i Sverige 2019 och har skapat ett av världens första biobläck som blandas med levande celler och där en 3D-Bioskrivare kan skriva ut funktionella mänskliga vävnader.

Moa Gürbüzer

Moa Gürbüzer bestämde sig för att förändra samhällets inställning till alkohol genom att 2013 starta Oddbird International som utvecklar, producerar och distribuerar alkoholfria viner.

Partners 2020