För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Frukostmingel och finalister till Årets företagare i Borås

Publicerad 8 sep 2022
Idag bjöd Företagarna Borås in till ett frukostmingel på Orangeriet för att presentera finalisterna till Årets företagare och Årets unga företagare. Ett 30-tal morgonpigga deltagare fick lyssna till finalisterna berätta om hur de arbetat med att bygga upp sina företag. Även Göteborgs-Posten deltog och berättade om sin nya satsning med redaktion i Borås.

Dennis Lenberg, ordförande Företagarna Borås, och Mathias Eriksson, ordförande Företagarna Mark, inledde frukosten med en intervju av tidigare vinnare av Årets företagare Pär Jorstadius, RO-gruppen. Pär berättade om framgångar och motgångar och delade med sig av tips och idéer för att skapa ett bättre medarbetarklimat på arbetsplatsen.

Därefter presenterades årets finalister:

Klicka på finalisterna för att se en kort introduktionsvideo. Finalen äger rum den 4 oktober då en vinnare utses i respektive kategori för att gå vidare och tävla i den regionala finalen mot tävlande från 48 andra kommuner i regionen.

Evenemanget sponsrades av SEB och Göteborgs-Posten.

Fler nyheter från Företagarna