podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Sunne satsar på nytt Sunnetåg

Publicerad 19 mar 2023
Företagarna Sunne, jobbar för att återuppta succén Sunnetåget, med start i sommar.
Företagarna Sunnes styrelse.

I sommar hoppas Företagarna Sunne på att kunna väcka liv igen i det populära Sunnetåget, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Föreningens nya ordförande Linda Isaksson låg bakom succén som först ägde rum i mars 2013, nu vill hon väcka liv i Sunnetåget igen:

- Vi ska visa att ingenting är omöjligt, säger Linda till tidningen. 

Sunnes nya ordförande vill väcka liv i populära Sunnetåget

Ett återtåg har sedan länge varit en dröm, då det var med och satte Sunne på kartan, men för att det ska bli en verklighet behövs fler sponsorer och medfinansiering. Anledningen till att Företagarna Sunne, som är huvudarrangör för satsningen, är att det vankas en stor rally yra på orten i sommar då det är beslutat om att köra Colins crest i samband med rally-EM:

- Jag kände direkt att vi måste göra en riktigt stor rallyfest här i Sunne. Och då ska vi självklart ha ett Sunnetåg!

Rallyfest i Sunne!

Tillsammans med vice ordförande Hanna Jonsson har de två satt ihop ett koncept som ska gynna hela bygden och bidra till ökad turism under sommaren. De hoppas nu därför på att så många lokala entreprenörer som möjligt vill haka på:

- Vi hoppas att vi får med oss så många företag och branscher som möjligt, och att de både ska kunna visa upp sig och hjälpas åt med arrangemanget, säger Linda Isaksson.

Läs hela reportaget här! 

Fler nyheter från Företagarna