podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Helena Lindqvist Olsson, Företagarna Munkfors nya ordförande

Publicerad 14 jun 2022
Vi hälsar Företagarna Munkfors nya ordförande Helena Lindqvist Olsson, välkommen till styrelsen!

Helena Lindqvist Olsson är ny ordförande i Munkfors. Hon driver firman Helio Juridik sen 2021 och är från Munkfors men lämnade kommunen i 12 år innan hon kom tillbaka till hemstaden 2020. I dag har Helena två barn tillsammans med sin man. Hon gillar att dansa och har tidigare dansat balett fram till åtta års ålder. Sedan började hon med flera olika dansstilar bland annat jazzdans, hip-hop och bugg men när det kom till vals så kändes det inget vidare:

- Jag är den som gärna försöker leda, säger Helena och skrattar till. 

När Företagarna Värmlands regionsamordnare Ulrika Rönström frågar Helena om hon fick välja en egenskap som hon skulle vilja vara bra på så svarar hon:

- Då  skulle jag vilja kunna sjunga.

Förövrigt så avsöjar Helena att hon älskar att läsa, och gärna samma bok om och om igen. Harry Potter står stadigt kvar i bokhyllan tillsammans med Twilight, Ninni Shculmans och Läckbergs böcker som också finns med på favoritlistan.

Vad vill du göra med Företagarna Munkfors?

- Mer synliga! Det känns inte som vi är det. För mig var det en självklarhet att bli medlem, när jag startade företag, men det vill jag förmedla till andra. Det finns väldigt mycket företag i Munkfors. Jag vill berätta vad Företagarna kan göra för att företagen ska få ett bättre företagsklimat tillsammans med kommun och näringslivet. Sen skulle det inte skada om vi bler fler medlemmar, så vi blir ett större nätverk.

Vad ser du mest emot fram emot som ny förtroendevald i Företagarna?

- Nätverket, lära känna andra, träffa andra företagare. Hitta andra företagare som man kan bolla idéer med. Det känns också jättespännande att lära mig mer om styrelsearbetet.


Helena Lindqvist Olsson tillsammans med Företagarnas regionsamordnare Ulrika Rönström. 

Sex snabba frågor

Vin eller Öl? - vin

Mjuka paket eller hårda paket? - Hårda paket

Sommar eller vinter? - Sommar

Hemmakväll eller utekväll? - Hemmakväll med inslag av fest.

Godis eller popcorn på bio? - Popcorn

Handla lokalt eller på nätet? - Lokalt, såklart!

Fler nyheter från Företagarna