podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Härliga uppladdningen inför Värmlands största mingelevent: Företagssalongen

Publicerad 27 okt 2021
Nu är det äntligen dags för näringslivet i Värmland att träffas för att nätverka och inspireras. Efter två års uppehåll är Företagssalongen i Karlstad tillbaka.
Torsdag 28 oktober är det dags för Företagssalongen i Karlstad.

Efter ett mycket långt uppehåll ska nu det efterlängtade mingeleventet Företagssalongen äga rum igen. På torsdag kommer 90 utställare från hela länet och hela 25 föreläsningar kommer att äga rum. 

Två års coronauppehåll

På plats under morgondagen är Företagarna Värmlands regionsamordnare Ulrika Rönström som vill sprida kunskap om organisationen:

– Det skapar dialog och kontakter och vi får nya medlemmar. Efter att man har träffats fysiskt är det lättare att ringa varandra, säger Ulrika Rönström till tidningen NWT.se.

Inspirationsföreläsning med Glada Hudik-Pär

En av alla föreläsare under dagen är Pär Johansson från Glada Hudik-teatern som på uppdrag av Företagarna och Affärskompetens Digilo kommer att inspirera till ett med inkluderande samhälle och näringsliv.

– Vi lovar att det blir en inspirerande föreläsning med både tårar och skratt, säger Ulrika som starkt uppmuntrar till att se föreläsningen.

Evenemanget, som nu arrangeras för 15:e gången, har fri entré och äger rum på Operan i Karlstad. På plats finns utställare som representerar flera branscher men även politiker från kommunen. På plats är även Företagarnas samarbetspartner Affärskompetens Digilo som utbildar och coachar företag på rekortid.

- Digilos utbildningar har gjort mig tryggare i chefsrollen. Nu har vi bättre struktur i företaget, berättar en av Digilos kunder, Evelina Kylin-Blom

Taggar
Fler nyheter från Företagarna