podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagsduon korades till Årets Företagare i Munkfors

Det är inga mindre än Daniel Ullman och Jimmy Bast på Bil och Maskin i Munkfors som blivit Årets Företagare i kommunen.
Publicerad 8 jun 2021
Foto: Munkfors kommun.

Det var under förra veckan som Daniel Ullman och Jimmy Bast i smyg tilldelades priset Årets Företagare i Munkfors, uppger NWT.se. Företagarna i Munkfors står i vanliga fall för utdelningen av den årliga utmärkelsen i samband med nationaldagsfirandet i kommunen. Men med anledning av pandemin kunde inte det formella firandet bli av, skriver Värmlands Folkblad. 

Och motiveringen löd:

"Genom att våga, satsa och tro på sin affärsidé har Jimmy och Daniel visat att det går att skapa tillväxt, god lönsamhet och arbetstillfällen för småföretagare på landsbygden. Tack vare branscherfarenhet, gedigen servicekänsla och viljan att hitta snabba, kvalitativa lösningar har de skapat ett gott förtroende med sitt stora kundfokus. De fortsätter att utveckla sitt tioårsjubilerande företag när de investerar i nya fastigheter och verkstadsmaskiner som också visar på deras positiva framtidstro."

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.