För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagsduon korades till Årets Företagare i Munkfors

Publicerad 8 jun 2021
Det är inga mindre än Daniel Ullman och Jimmy Bast på Bil och Maskin i Munkfors som blivit Årets Företagare i kommunen.
Foto: Munkfors kommun.

Det var under förra veckan som Daniel Ullman och Jimmy Bast i smyg tilldelades priset Årets Företagare i Munkfors, uppger NWT.se. Företagarna i Munkfors står i vanliga fall för utdelningen av den årliga utmärkelsen i samband med nationaldagsfirandet i kommunen. Men med anledning av pandemin kunde inte det formella firandet bli av, skriver Värmlands Folkblad. 

Och motiveringen löd:

"Genom att våga, satsa och tro på sin affärsidé har Jimmy och Daniel visat att det går att skapa tillväxt, god lönsamhet och arbetstillfällen för småföretagare på landsbygden. Tack vare branscherfarenhet, gedigen servicekänsla och viljan att hitta snabba, kvalitativa lösningar har de skapat ett gott förtroende med sitt stora kundfokus. De fortsätter att utveckla sitt tioårsjubilerande företag när de investerar i nya fastigheter och verkstadsmaskiner som också visar på deras positiva framtidstro."

Fler nyheter från Företagarna