headphones newspaper video-player

Nominera Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun

Företagarna Öresund instiftar ett nytt pris i samarbete med Swedbank. Priset tilldelas det företag eller den verksamhet som arbetar strategiskt för hållbarhet och som visar handlingskraft i genomförandet. Miljöinnovationer välkomnas.
Publicerad 22 jan 2021

Företagarna Öresund vill bidra till att lyfta de företag och verksamheter i vår region som väljer att arbeta långsiktigt och strategiskt för förbättrad hållbarhet. Hållbarhet kan rymmas inom flera områden såsom mijömässig hållbarhet, social hållbarhet och finansiell hållbarhet. Vi välkomnar både sökande som nyligen startat initiativ inom hållbarhet som de verksamheter som redan har etablerade arbetssätt för förbättrad hållbarhet.

Du är välkommen att nominera dig själv.

  •  Företaget/verksamheten ska ha sin huvudsakliga verksamhet i Lomma kommun.
  •  Företaget/verksamheten ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i sin dagliga verksamhet.
  •  Företaget ska vara en god och inspirerande förebild.
  •  Företaget ska ha handlingskraftiga, nytänkande och konkreta åtgärder – gärna med mätbara resultat.
  • Skicka in din nominering senast den 31 mars 2021.

Pris

Priset delas ut i samband med årets prisutdelning inom näringslivet i Lomma av Swedbank, Företagarna Öresund och Lomma Kommun. Vinnaren mottar en prissumma på 10.000 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 Jury

Juryn består av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank, Lomma kommun och Miljöbron. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren förbinder sig att medverka vid prisceremonin samt att stå till förfogande för produktion av marknadsföringsmaterial i samband med priset.

Samarbetspartner 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor