podcast news play företagaren I media förmån

Nominera Årets Hållbara Företagare i Burlövs kommun

Företagarna Öresund instiftar ett nytt pris i samarbete med Swedbank. Priset tilldelas det företag eller den verksamhet som arbetar strategiskt för hållbarhet och som visar handlingskraft i genomförandet. Miljöinnovationer välkomnas.
Publicerad 22 jan 2021

Företagarna Öresund vill bidra till att lyfta de företag och verksamheter i vår region som väljer att arbeta långsiktigt och strategiskt för förbättrad hållbarhet. Hållbarhet kan rymmas inom flera områden såsom mijömässig hållbarhet, social hållbarhet och finansiell hållbarhet. Vi välkomnar både sökande som nyligen startat initiativ inom hållbarhet som de verksamheter som redan har etablerade arbetssätt för förbättrad hållbarhet.

Du är välkommen att nominera dig själv.

  •  Företaget/verksamheten ska ha sin huvudsakliga verksamhet i Lomma kommun.
  •  Företaget/verksamheten ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i sin dagliga verksamhet.
  •  Företaget ska vara en god och inspirerande förebild.
  •  Företaget ska ha handlingskraftiga, nytänkande och konkreta åtgärder – gärna med mätbara resultat.
  • Skicka in din nominering senast den 31 mars 2021.

Pris

Priset delas ut i samband med årets prisutdelning inom näringslivet i Lomma av Swedbank, Företagarna Öresund och Lomma Kommun. Vinnaren mottar en prissumma på 10.000 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 Jury

Juryn består av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank och Miljöbron. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren förbinder sig att medverka vid prisceremonin samt att stå till förfogande för produktion av marknadsföringsmaterial i samband med priset.

Samarbetspartner 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter