För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sommarvecka runt om Piteå 24 – 30 juli

Publicerad 24 maj 2023
Dags att fira sommaren runt om Piteå under Piteås egen sommarvecka! En vecka då vi fokuserar på sommaren i Piteå, härliga besökare och sommarstaden i sina fina färger.

Efter önskemål från verksamheter utanför centrala Piteå (med centrala Piteå under sommarveckan/PDOL menar vi er som ligger från Max till Badhusparken, från Stora Coop/ICA Kvantum till Piteå stadshotellet/Pensionatet) vill ni att vi ska göra ett samarrangemang för att få fler att spilla över även till er. Därför har vi tagit fram konceptet ”Sommarveckan runt om Piteå 24 – 30 juli” med koppling till handeln.  

Under veckan 24 – 30 juli kommer vi att lyfta följande:

  • Tillgängligheten – Parkeringar, öppettider, enkelt att besöka.
  • Gemensam marknadsföring för er som deltar. Krav för att få delta i samarrangemanget "Sommarveckan runt om Piteå" är att ni ligger utanför det området vi definierar ovanför. Ni som är inom PDOL området får hjälp av festivalen att få besökare och kan även själva på ett enkelt sätt aktivera er genom att delta i festivalen. Men det gäller även att ni själva gör detta. 

Vad kan ni göra?
(Utan kostnad)

  • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler.
  • Tillgängligheten – Belysa detta allt från öppettider, parkering och att hitta till er mm.
  • Ett tips! Tänk på att pynta och dra fram allt med sommartema som kan vara intressant dessa dagar. Kanske rent av spela "sommarmusik" i verksamheterna för besökare. 

Vi rekommenderar alltid att ni själva delar och även skapar annonser.

Önskar ni vara med under helgen? Anmäl er här!

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna