För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Energientreprenör och filmproducent fick motta Halmstads finaste företagspriser

Publicerad 24 aug 2022
Nu har Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halmstad delats ut!
Linda Sjöö, PS Energi och Admir Tahmiscija, Två.Noll Filmproduktion

Årets Företagare i Halmstad 2022 har korats och priset gick i år till hållbarhetsentreprenörerna Linda och Magnus Sjöö som tillsammans äger och driver energi- och drivmedelsföretag PS Energi som har tankstationer runt om i södra Sverige. 

- Vi vill vara ett föredöme och visa att hållbarhet inte behöver komma på bekostnad av kärnvärden. Vi jobbar mot högt uppsatta mål men utan att tumma på vad som byggt våra relationer historiskt, skriver entreprenörerna på sin officiella webbsida. 

Med på plats var Företagarna Halmstads styrelse som hade med sig filmaren Admir Tahmiscija från Två.Noll Filmproduktion för att föreviga överraskningen. Men det blev dubbelöverraskning för den då ovetandes filmproducenten som kort därefter även han fick motta ett prestigefullt företagarpris - nämligen Årets Unga Företagare i Halmstad 2022. 

- Totalt chockad och överraskad då jag var mitt i inspelningen av reportaget för vinnaren av Årets företagare i Halmstad när dom läste upp mitt namn. Plötsligt blev han som filmar den som blir filmad, säger Admir. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

I dag laddar entreprernörerna om för senare under dagen koras även Årets Företagare i Halland samt Årets Unga Företagare i Halland. 

 

Fler nyheter från Företagarna