podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Här är entreprenörerna som hyllades av Företagarna på Hoforsgalan

Publicerad 8 maj 2023
Företagsgalan i Hofors ägde rum under lördagskvällen. Flera tunga priser delades ut till ortens drivna entreprenörer.

Företagargalan i Hofors gick av stapeln under lördagen inne i den exklusiva miljön i Ovakos konserthall. Kvällens konferencier var Företagarnas regionchef Eva Cooper och på plats var närmare 70 festglada minglande gäster.  Under kvällen serverades en välkomponerad trerättersmiddag av Lokala Mejeriet och så bjöds det på musikalisk underhållning. 

Jubel och applåder ekade i lokalerna 

Flera tunga företagarpriser delades ut mellan rätterna och det var fem drivna företagare som gjorde upp om den prestigefulla utmärkelsen Årets Företagare: Mats Östblom och Stefan Norrgård, BS Entreprenad AB, Linda Alsén, Fiket Hofors, Roger Hydén och Niklas Pettersson, Enerco. Årets vinnare blev grundarna och ägarna av Enerco, Roger Hydén och Niklas Pettersson, som stolt fick gå upp på scenen och ta emot publikens applåder och jubel:

- Det är alltid en teamleverans på Enerco och vår devis är att tillsammans hjälper vi våra kunder, men det ska också erkännas att det är dessa två som gör sitt yttersta för att motivera oss andra alla dagar, hela tiden! Så, väl förtjänt och stort grattis från alla oss på jobbet, skriver Enercoduons kollegor på Enercos officiella Facebooksida. 


Från vänster: Marcus Larsson, Årets Företagare, Gustaf Sjöstrand, Företagarnas ordförande och Eva Cooper, regionchef. 

Flera tunga priser delades ut 

Priset Årets Unga Företagare i Hofors 2022 delades även ut och den som fick motta priset var i år den drivna och omtyckta företagaren Marcus Larsson som driver firman LyftLarsson AB.

- Detta är så ofattbart, vilket team vi är, säger Marcus efter att ha mottagit diplom, blommor och statyett. 

Under kvällen delades även Årets Hederspris ut som i år gick till Börje Andersson. 


De nominerade företagarna till Årets Företagare i Hofors 2022. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna