För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

BILDEXTRA: Årets Företagare 2021 Gävleborg

Publicerad 2 sep 2021
Företagarna Gävleborg bjöd under onsdagen in alla lokala vinnare av Årets Företagare till regionsfinalen som ägde rum på det otroligt natursköna Engeltofta i Gävle.
Stor bildspecial från utdelningen av Årets Företagare i Gävleborg på restaurang Engeltofta. Foto: Susanne Engström.

Gårdagen bjöd på en fantastisk sensommardag där vi på Företagarna Gävleborg fick möjligheten att hylla våra lokala Årets Företagare som inspirerat och skapat stolthet runtom i hela regionen. Dagen till ära tittade den ljumma septembersolen fram samtidigt som de förväntansfulla entreprenörerna blev bortskämda med bubbel, god mat och hyllningstal av regionsamordnare Maria Tunhult och kollegan Marcus Larsson

Det blev slutligen storseger för ett gäng Hudikföretagare, uppger bland annat GD.se.  Årets Företagare blev Dellenmejeriet, med Leif Björklund i spetsen, och Årets unga Företagare som blev Andrea Olsson på Fröken Gröns salong & boutique i Delsbo.

Se även livesändningen från Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Gävleborg 2021 på helahalsingland.se.

Vi riktar ett stort grattis till företagarna som nu gör upp i riksfinalen som kommer att äga rum i Blå Hallen i Stockholm under hösten. 

Fler nyheter från Företagarna