För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tillsammans är vi starka - ett budskap från årets sista näringslivsfrukost

Publicerad 5 dec 2018
Det är lätt att känna sig ensam, kanske framförallt om man är nystartad företagare. Men oavsett om det handlar om att utvecklas genom mentorskap, samla idéer i ett start up house eller innovationshub eller tackla livet när man drabbas av sjukdom så är lärdomen från årets sista näringslivsfrukost den samma. Tillsammans är vi starka.

Den röda tråden i frukosten som Företagarna, Gävles företagarföreningar och Gävle kommun ordnade var annars innovationer. Vi hyllade Ung Företagsamhet Gävleborgs evenemang UF Alumni weekend genom ett diplom för Bra gjort för Gävle. Årets unga innovatör i Gävleborg och Årets mentor i Gästrikland inspirerade likaså. 

Men hur är det egentligen med hälsan hos företagare? Friska företagare behövs i framgångsrika företag, att starta dagen med yoga kan vara ett sätt. 

Några som verkligen rör sig är alla de friidrottare som kommer att invadera stan under U23-EM i juli - hur kan ett sånt evenemang påverka näringslivet positivt? 

Se film från frukosten

Taggar
Fler nyheter från Företagarna