podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ellinor, Företagarna Mora, arrangerade Sveriges första Fikasafari

Publicerad 20 mar 2023
24-åriga Ellinor Forslund är först ut i Sverige att arrangera ett Fikasafari för företagare.

Företagarna Mora arrangerade nyligen Sveriges första Fikasafari, personen bakom succésatsningen är den unga entreprenören Ellinor Forslund, 24, som ville skapa ett event där man kunde kombinera flera goda ting - nätverkande, gofika och stöttning av Moras lokala företagare. 

- Tack till er alla som kom och gjorde detta till en toppenbra fikasafari. Vi i styrelsen är taggade på att dra igång fler spännande event

18 fikasugna företagare deltog

Evenemanget lockade till sig både nya och gamla ansikten. Sammantaget blev det närmare 18 fikasugna företagare som dök upp för att knyta nya kontakter och bekanskaper under avslappnade reformer. 

- Det här är ett bra sammanhang som ger idéer och inspiration. Det är jättetrevligt att få träffa nya kontakter och upptäcka potentiella samarbeten, säger en av deltagarna Gustav Håmås till Dala-Demokraten. 

Företagarnas ordförande Thomas Nielsen var också mycket nöjd med utfallet av eventet. Thomas lyfter även att medlemsantalet i föreningen har ökat kraftigt det senaste året.

- Kreativiteten flödar i Mora, säger han till tidningen.

Företagarna Mora laddar för fler event

Ellinor Forslund har flera tankar och visioner för fler kommande event att erbjuda till ortens företagare.

- Tack till er alla som kom och gjorde detta till en toppenbra fikasafari. Vi i styrelsen är taggade på att dra igång fler spännande event, säger hon avslutningsvis. 

Fler nyheter från Företagarna