podcast news play företagaren I media förmån

Lyckade företagsfrukosten i Orsa: ”Är lite jubileum”

Det blev total succé när Företagarnas ordförande i Orsa, Ola Granholm, modererade en företagarfrukost tillsammans med Orsa kommun där flera entreprenörer från orten var på plats.
Publicerad 3 dec 2021
Foto: Magnus Caris

Kaffe, mackor och massa spännande framföranden stod på schemat när Företagarna Orsa tillsammans med Orsas kommmun arrangerade en mycket uppskattad företagarfrukost i Järnvägshotellets konferenslokaler.

Hyllade näringslivsprofil

På plats närvarade närmare ett sjuttiotal entreprenörer från orten som samlades vid borden för att lyssna, diskutera och nätverka med varandra. Företagarnas ordförande i Orsa, Ola Granholm, ledde frukosten och han avslöjar i efterhand att stämningen vad mycket god, skriver DT.se.

Man hyllade även den lokala skidprofilen Bror Nilsson som nyligen gått bort. Bror Nilsson har genom åren gjort mycket för Orsas näringsliv. 

- Tack, Bror. Vi ses där uppe sedan. Du har gjort ett fantastiskt jobb. Vi ska minnas dig med glädje, sa Ola Granholm skriver tidningen. 

Morgonen fortsatte med att Ola ropade upp flera entreprenörer som fick möjligheten att presentera sina verksamheter för alla på plats. Dagen till ära bjöds det även på skönsång av "Fredagsbiten" som är ett musikinitiativ med underhållning av Gustav Håmås, Pelle Klockare och Jörgen Nohrin.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.