För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Ola Granholm, ordförande i Företagarna Orsa

Publicerad 6 jul 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Dalarna. Möt våra förtroendevalda!

Hej Ola,

Berätta kort om dig!

- Jag är född och uppväxt i Orsa, återvändare efter ca 15 år i Stockholm. Gift med Lena, som jag har tre barn, två hundar och en katt tillsammans med. Vi bor i en villa med utsikt över blånande berg och Orsasjön. Jag har drivit eget företag i åtta år, där jag hjälper kommuner att få ett sjysst företagsklimat. Sen två år tillbaka är jag ordförande i Företagarna Orsa, tillsammans med en toppenbra styrelse.

Jag är naturromantiker och gillar att röra på mig, med kroppsarbete, skogsutflykter och hundpromenader.

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

- Det finns fortfarande mycket kvar att göra för att stimulera företagande! Jag tror att vi får ett bättre samhälle och ett roligare liv om det blir enkelt och kul att starta och driva företag. De entreprenörer som startar företag levererar ett bra utbud av varor, nöjen och fritidsaktiviteter och kommunen får in skattepengar till skola, vård och omsorg! Sen är det så kul att se hur människor som brinner för något förverkligar sina drömmar, startar ett företag och kan leva på det. Så jag engagerar mig för att jag tror att företagande leder till ett bättre samhälle!

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Gemenskap och vi-känsla. Att vi jobbar tillsammans med samma mål.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt 😊

- Jag är en duktig amatör-meteorolog :-)

Taggar
Fler nyheter från Företagarna