headphones newspaper video-player

Visma - ekonomi, inkasso och upphandling

Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig förmånliga rabatter på tjänster från Visma - ett av nordens största och mest expansiva IT företag.

Visma Spcs  - bokföring och fakturering

I Sverige använder flest småföretagare Visma Spcs för sin bokföring, fakturering, och lönehantering.  Som medlem i Företagarna har du 20 % rabatt vid nytecknande av tjänsterna:

  • Visma eEkonomi - ett komplett ekonomisystem för dig som småföretagare. 
  • Visma Administration - för dig som ställer större krav på ett komplett affärssystem.

Visma Financial Solution - Inkasso och factoring

Behöver du hjälp att sätta bra rutiner som ger dig och ditt företag  snabbare betalt? Här finns lösningar för både små och stora fakturaflöden. Eller vill du prova på att sälja eller belåna fakturor för att snabbare frigöra kapital och få chans att växa? Som medlem i Företagarna har du tillgång till tjänsterna Inkasso och factoring - utan årsavgift (ord. pris 1495 kr). 

Visma Commerce  - kom igång med försäljning till offentlig sektor

Nu erbjuder vi ett startpaket med det du behöver för att vinna fler affärer med offentlig sektor. Opic Upphandlingskoll är marknadens mest använda tjänst för att hitta affärsmöjligheter inom offentlig sektor. Med en skräddarsydd bevakningsprofil uppdateras du alltid med intressanta upphandlingar. Som medlem i Företagarna har du: 

  • 10 % rabatt vid köp av tjänsten Opic Upphandlingskoll Plus samt två stycken kostnadsfria webbutbildningar för att komma igång med din försäljning till offentlig sektor.
  • 20 % rabatt på en extra licens för dig som redan använder tjänsten Opic Upphandlingskoll samt två stycken kostnadsfria webbutbildningar för att komma igång med din försäljning till offentlig sektor.

 

För att ta del av erbjudandet, logga in här nedan.

 

KONTAKT

visma-logo-wasabiweb-1.png

Visma Spcs tel: 0470-70 61 61 , Epost: partner.spcs@visma.com 

Visma Commerce tel: 010-14 11 200, Epost: info@visma.se

Visma Inkasso och factoring tel: 010-14 11 200,  Epost: info@visma.se

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD