headphones newspaper video-player

DB Schenker - löser alla dina transporter

Som medlem har du en förmånlig rabatt på paket- och godssändningar, oavsett om du vill skicka med lastbil, båt eller flyg. Självklart gäller det både inom Sverige och i resten av världen.

Företagarnas medlemmar betalar inte mer än DB Schenkers storkunder, även om fraktbehoven – lokala och globala är små. Det finns inga krav på köp och du betalar inget före första frakten. 

DB Schenker informerar om Brexit

Väntan på besked om ett Brexitavtal har nu kraftigt börjat påverka godstrafiken mellan Europa och Storbritannien. Om du är en av alla Schenkers kunder som har  sändningar till och från Storbritannien, klicka i så fall här för information om Border Control Surcharge och Brexit.

Förutsatt att det blir en hård Brexit kommer tullhantering (deklarationer och varukoder) att tillkomma som kostnader för sändningar till och från Storbritannien, precis som för övriga länder med tullgräns

Klicka på filmen nedan för att lära dig mer om Schenkers tjänster:

Att ansluta sig till avtalet med DB Schenker är kostnadsfritt. Hanteringen är enkel och priserna är låga. Du får ett enda avtal som innefattar alla DB Schenkers produkter och tjänster.

Avtalet ger ditt företag möjlighet att skicka inrikes och utrikes paket- och godstransporter med lastbil, båt eller flyg. Antingen direkt till dina kunder eller med upphämtning hos något av DB Schenkers många ombud runt om i landet.

Du hanterar dina sändningar på din egen sida i DB Shenkers portal eSchenker.se. Där kan du boka, få prisuppgifter, spåra sändningar och se deras turlistor. Som ny avtalskund hos DB Schenker får du tillgång till eSchenker.se från start. Är du redan kund men saknar konto ska du direkt beställa ett konto här.

Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om tjänster, se priser och för att registrera ditt företag.

OBS! I mars 2019 justeras DB Schenkers prislista. I samband med det justeras även priserna på avtalet med Företagarna. Det innebär att från och med den 1 mars 2019, sker en prisökning med 2,3 % gällande Inrikes Landtransporter, Parcel och Utrikes Landtransporter.  

Har du frågor?

Har du frågor eller funderingar som du inte hittar i våra Tips & Råd (pdf) är du alltid välkommen att kontakta DB Schenker på 0771-315 316 eller foretagarna@dbschenker.com

Så här kommer du igång >>

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD