headphones newspaper video-player

DB Schenker

Rabatt på gods, paket, sjö samt flyg transporter inom Sverige och resten av världen.

Som medlem i Företagarna betalar du inte mer än våra storkunder, även om dina fraktbehov – lokala och globala är små. Det finns inga krav på köp och du betalar inget före första frakten.

Klicka på filmen nedan för att lära dig mer om Schenkers tjänster:

Att ansluta sig till DB Schenkers förmånliga avtal med Företagarna är kostnadsfritt. Hanteringen är enkel och fraktpriserna låga. Ett enda avtal som innefattar alla våra produkter och tjänster till bästa pris.

Det innebär att ditt företag får tillgång till inrikes och utrikes gods- och pakettransporter som går direkt till kunden eller med hämtning hos något av våra många ombud. Du kan också välja sjö- eller flygtransporter.

Hantera dina frakter via din egen sida på portalen eSchenker.se. Där kan du boka, få prisuppgifter, spåra sändningar och se våra turlistor. Som ny avtalskund hos DB Schenker får du tillgång till eSchenker.se från start. Är du redan kund men saknar konto är du välkommen att beställa ditt konto här. 

Klicka dig vidare för att läsa mer, se priser och aktivera din transporttjänst.

Se ditt förmånliga pris (land)!

Har du frågor?

Har du frågor eller funderingar som du inte hittar i våra Tips & Råd (pdf) är du alltid välkommen att kontakta DB Schenker på 0771-315 316 eller foretagarna@dbschenker.com

Så här kommer du igång >>

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD