headphones newspaper video-player
Företagarna Young Skiweek
8-11 mars | Lindvallen, Sälen | fr. 6590kr

Nätverk, inspiration - och skidåkning

Blir Företagarna Young Skiweek en av årets höjdpunkter för dig?

Entreprenuer Skiweek har vidareutvecklats och 2020 kommer resan att arrangeras i Lindvallen, Sälen och dels vara en gemensam resa för Young samt Företagarnas andra medlemmar. Vi har slagit på stort för att vi ska kunna ge er den bästa skiweek någonsin där vissa inslag är gemensamma men programmet innehåller även separata delar endast för Young. 

Skiweek erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga med en oslagbar kombination av inspirerande föreläsningar, nätverksutbyte och roliga aktiviteter tillsammans med boende och mat i hög klass. Vi utlovar en fantastisk stämning och gemenskap tillsammans med drivna unga företagare i idyllisk fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, afterski och mycket annat.

Resan riktar sig till dig som är medlem i Företagarna och under 35 år- oavsett om du står först i liftkön på morgonskidåkningen för att åka nypistad manchester eller är nybörjare och vill testa på skidåkning. Vi har ett begränsat antal platser så säkra din medverkan redan idag.

Välkommen till Företagarna Young Skiweek. Ett event du sent kommer att glömma.

En upplevelse utöver det vanliga

NÄR: söndagen den 8- 11 mars 2020
VAR: SkiStar Loge i Lindvallen
PRIS: fr. 6 590kr för del i fembäddslägenhet

ALLT DETTA INGÅR:

  • boende med linnepaket och städning. Stanna kostnadsfritt till torsdagen!

  • frukost, lunch och middag

  • liftkort

  • föreläsningar, aktiviteter enligt program och skidåkning

Anmäl dig redan idag!

 

Skiweek bjuder på spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr

Vad sägs som att börja dagarna med en inspirerande Morgonsoffa där du avnjuter en god frukost samtidigt som du lyssnar till intressanta samtal. Därefter ger vi oss ut i backen för olika aktiviteter. Vi kommer även ta del av matnyttiga lunchföredrag och andra aktiviteter under dagarna. På kvällarna bjuds vi på härliga middagar— såsom en fonduekväll i toppstugan och en trerättersmiddag. Lägg där till att du får möjlighet att lära känna andra företagare från hela landet. Vi laddar på med en massa energi, inspiration och glädje så det räcker för en lång tid framöver. 

Så här säger tidigare deltagare om Skiweek

"Har varit med 2-3 ggr på Skiweek! Har bara superlativ. Lärde känna grymt bra kontakter som jag har gjort business med och åkt på resor med sedan dess. REKOMMENDERAS!"
 

”Resan gav mig bra energi som jag kommer att leva på länge. Man kommer hem så inspirerad!”

”Fantastisk stämningen och sammanhållning bland deltagarna” 

- citat från tidigare deltagare

 

Vad väntar du på?

 

Jag vill följa med!

Deltagaravgift

Del i fembäddslägenhet 6590kr ex. moms 
Eget sovrum i delad lägenhet 7990kr ex. moms (begränsat antal) 

Ski Lodge

Vi kommer bo på SkiStar Lodge Experium. Ett boende med Ski in and Ski Out läge. Detta centralt belägna lägenhetshotell i Lindvallen erbjuder lägenheter med all utrustning som behövs för att resan ska bli så bekväm som möjligt.

Lindvallen, Sälen

Vi kommer att utgå ifrån Lindvallen. Här ligger Sälens mest kända skidbacke, Gustavbacken, äventyrsbacken SkiStar Fun Ride, upplevelsehuset Experium med äventyrsbad och mängder av aktiviteter. 

Partners

volvo-skistar.png