podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarna Finansiering

Hitta vägen för att göra det du drömmer om, i samarbete med Froda.
Läs mer om medlemserbjudandet

Det här är Företagarna Finansiering

Hitta rätt finansiering och få ditt företag att växa.
Företagarna kan i samarbete med Froda erbjuda dig som medlem ett unikt erbjudande på företagslån. Vi har även samlat information och tips för dig som vill veta mer om finansiering och hur du ska tänka kring lån och expansion av din verksamhet. 
Med Företagarna Finansiering vill vi skapa rätt förutsättningar för dig som företagare att investera i din verksamhet och få ditt företag att växa. Utan krångel och onödig administration. 
Få ett erbjudande hos Froda

Företagslån från Froda

Froda är ett digitalt företagslån av företagare, för företagare. Med Froda får du tillgång till smidig och prisvärd finansiering som gör det enkelt att växa ditt företag.

10 % rabatt på lånekostnaden för Företagarnas medlemmar

  • Låna upp till 10 miljoner kronor
  • Lägsta prisgaranti på ditt lån*
  • Hjälpt över 50 000 företagare att växa
Till erbjudandet

Dom är fantastiska och väldigt hjälpsamma. I dessa pandemitider ställer dom upp för den lille företagaren. Kunde jag ge Froda 10 stjärnor så hade jag även ristat in en elfte stjärna. Rekommenderas starkt!

Omdöme via Trustpilot

Bli medlem i Företagarna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap här.

Företagarpodden #296: Genvägar till lyckad finansiering

Oliver Mohseni, medgrundare av Froda, gästar företagarpodden.

I företagarpodden delar Oliver bland annat med sig av sina bästa tips hur du som småföretagare får till en lyckad finansiering av din verksamhet. 

Lyssna här

”Smidigt företagslån löste vårt finansieringsbehov”

Det expansiva Jönköpingsföretaget Junet gick till banken för att ta ett företagslån. Men bankens erbjudande kändes inte attraktivt. Lösningen blev Företagarnas samarbete med Froda, en ny låneaktör som fokuserar små medelstora företag.

Mattias Lind driver företaget Junet tillsammans med två andra delägare. Företaget levererar bredband, tv, telefon och wifi-lösningar till både företag och privatpersoner. I början av året växte verksamheten rejält när de förvärvade ytterligare ett bolag – och verksamheten behövde extern finansiering för första gången sedan starten 2005.

Läs hela artikeln här

Investera och låt ditt företag växa

En lönsam investering hjälper ditt företag att växa. Den öppnar dörren till nya kunder, ökar din försäljning till befintliga kunder eller hjälper dig att expandera till nya affärsområden.

Att låna kan vara ett klokt affärsbeslut. Men det måste baseras på en noggrann analys. Gör beräkningar som ligger nära din verklighet. Hur många fler pizzor behöver du sälja för att den nya ugnen ska ge vinst? Hur många kunder behöver din frisörsalong för att flytten till de nya lokalerna ska löna sig? Har du utrymme att betala tillbaka lånet?

Läs mer

Då har du nytta av ett företagslån

Företagslån kan vara till hjälp vid såväl uppstarten av ett företag som i samband med att verksamheten växt ur sin kostym och behöver skalas upp.

Pengarna är den tillgång som får en affärsverksamhet att antingen gå runt eller, om en brist på tillgången råder, i värsta fall gå i konkurs. Lånade pengar ska dock alltid användas på ett smart och ansvarsfullt sätt.

Läs mer

Läs mer om finansiering

Företagarnas finansieringsrapport 2021

Företagarnas finansieringsrapport 2021 tittar närmare på de mindre och växande företagens upplevda svårigheter med att anskaffa finansiering till verksamhet och investeringar.