För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagslån från Froda

Hitta vägen för att göra det du drömmer om, i samarbete med Froda.
Läs mer om medlemserbjudandet

Det här är Företagarna Finansiering

Hitta rätt finansiering och få ditt företag att växa.
Företagarna kan i samarbete med Froda erbjuda dig som medlem ett unikt erbjudande på företagslån. Vi har även samlat information och tips för dig som vill veta mer om finansiering och hur du ska tänka kring lån och expansion av din verksamhet. 
Med Företagarna Finansiering vill vi skapa rätt förutsättningar för dig som företagare att investera i din verksamhet och få ditt företag att växa. Utan krångel och onödig administration. 


Froda har fått utökat stöd från Europeiska Investeringsfonden (EIF) genom garantiprogrammet för mikrofinansiering och socialt entreprenörskap inom InvestEU.
Programmet möjliggör för Froda att låna ut till småföretagare för att främja tillväxt, jämlikhet, hållbart arbete och social inkludering i Europa.
Få ett erbjudande hos Froda

Företagslån från Froda

Froda är ett digitalt företagslån av företagare, för företagare. Med Froda får du tillgång till smidig och prisvärd finansiering som gör det enkelt att växa ditt företag.

Företagarnas medlemmar får 10 % rabatt på räntekostnaden

  • Låna upp till 15 miljoner kronor
  • Lägsta prisgaranti på ditt lån*
  • Upp till 60 månaders amortering
Till erbjudandet

Froda ligger steget före sina konkurrenter, både pris- och servicemässigt.

Omdöme via Trustpilot

Så kunde William skala upp We Got Them med hjälp av Froda

Efterfrågan på limiterade sneakers har fullkomligt exploderat senaste åren och i kölvattnet av det har en helt ny typ av företag börjat växa fram – andrahandsförsäljare. William Roosmark såg utvecklingen och har byggt sitt företag kring att ha skorna som alla vill ha, men som ingen kan få tag på.
Läs hela artikeln här

Trygghet i otrygga tider

Vad ska man göra när man får likviditetsproblem i bolaget? Vad krävs för att ta in kapital i tuffa tider?

Företagarnas vd Günther Mårder leder ett samtal med Olle Lundin, vd på Froda, där du får mängder med tips.

Bli medlem i Företagarna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap här.

”Smidigt företagslån löste vårt finansieringsbehov”

Det expansiva Jönköpingsföretaget Junet gick till banken för att ta ett företagslån. Men bankens erbjudande kändes inte attraktivt. Lösningen blev Företagarnas samarbete med Froda, en ny låneaktör som fokuserar små medelstora företag.

Mattias Lind driver företaget Junet tillsammans med två andra delägare. Företaget levererar bredband, tv, telefon och wifi-lösningar till både företag och privatpersoner. I början av året växte verksamheten rejält när de förvärvade ytterligare ett bolag – och verksamheten behövde extern finansiering för första gången sedan starten 2005.

Läs hela artikeln här

Företagarpodden #296: Genvägar till lyckad finansiering

Oliver Mohseni, medgrundare av Froda, gästar företagarpodden.

I företagarpodden delar Oliver bland annat med sig av sina bästa tips hur du som småföretagare får till en lyckad finansiering av din verksamhet. 

Lyssna här

Läs mer om finansiering

Annons

Tips inför deklarationen

Det börjar närma sig tiden på året då det är dags att deklarera. Som företagare behöver du dels g...